Скандалният артист Иво Димчев впечатли журито и публиката в британския X Factor, както обеща в края на миналия месец, когато обяви участието си в музикалното риалити. Трима души от журито го подкрепиха и така той продължава в следващия кръг.

В началото на представянето си той проведе кратък разговор с журито, което първоначално бе изненадано от визията му. Той бе облечен с 3/4 дънки, розова риза, разкопчана на гърдите и с вързани на кръста краища, силно изрусена коса и черни мустаци. Попитаха го, дали зърната му са татуирани, на което той отговори, че това е фалшива татуировка и все още експериментира.

Той изпълни парчето си "Lucky day" в компанията на 4 танцьори - 2 жени и 2 мъже. След края на неговия пърформанс, той получи 3 пъти "да", а единствено Луи Томлисън от групата One Direction заяви, че това е най-странното нещо, което някога е виждал и не подкрепи българина.

Роби Уилямс обаче каза: "Мисля, че през повечето време хората не разбират забавлението. Аз обаче не можех да откъсна очи от теб. Искам да те видя отново. От мен имаш "да".