Новият телевизионен сезон за "Тази събота и неделя" започва на 11 септември по bTV с нови за предаването лица и обновена структура, съобщиха от частната медия.

Водещ на съботното издание ще бъде Жени Марчева, а на неделното - Мария Цънцарова.

Водещи на всички културни и лайфстайл сегменти в "Тази събота и неделя" ще бъдат Диана Любенова - в събота, и Петя Дикова - в неделя.

Знаковото лице на светската тв-журналистика у нас Петя Дикова се завръща на екран след второто си майчинство, за да представя всяка неделна сутрин вълнуващи интервюта, емоционални човешки истории и срещи със световни творци.

Снимка: bTV

"Тази събота и неделя" се утвърди в сутрешния уикенд ефир с политематичното си съдържание, но най-голям е интересът към политическите и социалните теми и историите от света на културата и знаменитостите. Този сезон, чрез новата структура, поставяме още по-голям фокус върху най-важното и любопитното за зрителите. Разчитаме на индивидуалния почерк на четири знакови лица на bTV с доказан авторитет и постижения в отразяването на темите, приоритетни за предаването", коментира Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт" на bTV Media Group.