Скандал между две от най-колоритните претендентки за сърцето на Алек от "Ергенът", Теа и Виктория, разтърси имението. Търпението на емоционалната брюнетка явно се изчерпа и тя не успя да остане без реакция.

Докато част от момичетата чакаха в къщата да дойде моментът за "Церемонията на розата", Теа нарече Вики "Цър-Пър", което вбеси спортния мениджър.

Тази провокативна реплика изостри отношението между двете и скандалът помежду им ескалира. "Аз изобщо не искам да обсъждам най-грозната и най-смрадливата от тук!", каза Теа за Виктория, която не й остана длъжна и я нарече "парцал". Острите им коментари не спряха дотук, а кулминацията предстоеше.

"Не ми се говори с провокатор, който разчита само на провокации, 'щото е грозна, 'щото е тъпа, 'щото е черна, 'щото е мръсна. И се чуди какво да измисли за мен, защото не знае как да изпъкне пред моята красота, пред моя ум, пред моя интелект. Кльощава, мръсна, черна, гадна... какво да говоря с този човек?", попита видимо изнервената Теа.

Заради обидните думи, които си хвърляха една на друга, се наложи екипът на предаването да се намеси, за да успокои обстановката. След скандала Вики бе огорчена от думите на другата участничка, които чу по свой адрес и дори се разплака. Тя реши, че това няма как да остане без последствия и отиде да търси Алек, за да му сподели за случилото се.

Виктория сподели на Алек за обидите, които й е отправила Теа

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

Ергенът заяви, че за него тези думи са "обезпокоителни" и взе нещата в свои ръце. По време на "Церемонията на розата" първа, която той извика, бе диджейката, която обаче не получи цвете, а беше изгонена в поредния епизод на любовното риалити.

Вижте кадри от епизода >> 

"Защо Алек загърбва всички тези неща, които са ни се случили...Аз за разлика от Виктория имам чувства към него", каза по-късно Теа на синхроните. 

В предаването "Преди обед" по bTV тя коментира: "Гледайки предаването отстрани, сега разбирам, че момичетата ме мислят за шут. Всички се разбирахме много добре. Опитват се да изкарат качествата ми негативни, те си мислят, че го правя нарочно. Бях абсолютно себе си."

Относно спора с Виктория, Теодора, както е истинското име на Теа, каза, че постоянно е била провокирана и тормозена, без обаче това да е било излъчено. "Можех да кажа на Алек какво говорят, но просто не съм такъв човек", каза тя. Блондинката все пак се съгласи с останалите коментатори на шоуто, че е прекалила с обидите към Виктория. Отпадналата участничка заяви категорично, че не е расист, въпреки че засегна мениджърката на расова основа.

По нейни думи е била "трън в очите" на момичетата, тъй като била най-напред в отношенията си с Младенов. Тя сподели още, че нейните "приятелки" Киара и Барбара всъщност не били влюбени в най-желания ерген в България и по-скоро говорили срещу него и срещу продукцията.