С огромния си талант примата на българската поп музика Лили Иванова очарова и Разград. След концерта си в родния град Кубрат тя подари незабравима нощ на почитателите си в лудогорския град.

На крака, препълнената до край зала на Общинския културен център аплодира и пя заедно с любимата си изпълнителка вечните шлагери "Детелини", "Щурче", "Панаири", "За тебе бях". С впечатляващ заряд Лили Иванова изпълни и други емблематични свои хитове.

Примата на родната поп музика и този път беше в зашеметяваща форма и отново смая присъстващите не само с големия си глас, но и с елегантния си тоалет. Изпълненията на певицата бяха съпътствани с възгласи "Браво! Невероятно! Фантастично!".

Лили Иванова не пропусна да благодари на музикантите си, които направиха вечерта в лудогорския град вълнуваща и емоционална. "За мен това са най-добрите музиканти", каза примата. Тя поздрави и разградската публика, която я извика три пъти на бис. "Божествени сте", обърна се към залата Лили Иванова.

Снимка: БТА

"Много харесвам Лили Иванова. Не знам всъщност да има българин, който да не я харесва. Тя е емблемата на българската естрада, жива легенда, живо културно наследство на България", каза зам.-кметът Добрин Добрев, който също беше на концерта. Той изрази задоволство от това, че примата е включила града в националното си турне и жителите на региона имат възможността да се насладят на вечните й хитове.

Снимка: БТА

Сред публиката беше и изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев. Той сподели, че е очаквал с нетърпение концерта. "Доста съм развълнуван, тъй като за мене тя е една от легендите, с чиито песни съм израснал. Лили Иванова е една много голяма величина в България и много се радвам, че избра и Разград за националното си турне", допълни Петричев.

Снимка: БТА

Следващата спирка от националното турне на Лили Иванова е Търговище. Концертът там е на 26 април.

Снимка: БТА