Скандалът на седмицата в модните среди бе размяната на нецензурни реплики между Жени Калканджиева и Миглена Каканашева-Мегз по време на събитие в София.

След емоционалния разговор на висок глас пред много свидетели тази седмица коментаторките в новия сезон на предаването "Папараци" - Елизабет Методиева, Антония Петрова-Батинкова и самата Жени Калканджиева са подготвили интервю с Каканашева.

Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова са подготвили и този път горещо светско съдържание. Част от него ще бъде и интервю с Миглена Каканашева.

Тази неделя 100 Кила ще говори за трансформацията на живота му, за спирането на алкохола и наркотиците и новия му видеоклип с Д2. Отново пикантни теми за звездите ще бъдат обсъдени в "коментарното студио" на "Папараци". Коментар на най-актуалните новини и въпроси около четвъртата бременност на Кали, ще направи самата изпълнителка. А лично от Мариана Попова зрителите ще научат има ли наистина сватба и какво се случва в живота й и в този на двете ѝ дъщери.

Венета Райкова ще срещне зрителите на bTV с представител на звездното жури на "България търси талант" - Любен Дилов-син. Феновете на телевизионния таблоид "Папараци" ще могат да видят и продължението на интервюто с певицата Луна и новия ѝ годеник от миналия брой.

Традиционно в епизода ще бъде представена и седмичната новинарска хроника. Изненадите ще бъдат шокиращи. Гледайте епизода в неделя, за да разберете защо