Забавлението е двигателят на предстоящия есенен сезон по bTV, който стартира на 4 септември със страхотно настроение за всички у дома. И тази есен зрителите ще съпреживеят вълнуващи моменти в компанията на обичани водещи, нови лица и интересни участници, съобщават оттам.

Най-великата игра за знания в света - "Стани богат", ще бъде във фокуса на забавлението в ефира на bTV и през новия телевизионен сезон. След изключителния успех на специалния благотворителен сезон на играта това лято, който подкрепи осем достойни каузи за бъдещето, водещият Михаил Билалов ще посрещне отново любознателни и знаещи участници в студиото на "Стани богат".

Те ще премерят своите знания, съобразителност и ловък ум, в опит да отговорят на 15 въпроса за 100 хиляди лева. Иновации в правилата на играта гарантират още по-вълнуващи минути пред екрана - от 4 септември, всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV. Новият сезон на любимата игра ще стартира със специална детска седмица, в която главните герои ще са деца, подкрепени от своите родители и близки и роднини.

След осем успешни сезона и десетки разказани истории, "Фермата" се завръща в ефира на bTV под мотото "Нишката на живота". Деветото издание на риалити формата стартира на 4 септември (понеделник) от 20:00 ч., за да отвори нова страница в историята си, вплитайки вечните български традиции в динамиката на модерния свят.

Снимка: bTV

"Фермата" идва с обновени правила, нови битки и съвсем нова визия, като същевременно ще запази духа си, които я превърнаха в най-българското риалити. Снимките на предаването започнаха преди броени дни в близост до Перник, където в следващите месеци в стопанството и на Арената за битки ще прелива от емоции. Коя е новата водеща, която ще се присъедини към Иван и Андрей, какви тайни крие стопанството и какви са новите правила, чрез които ще се излъчи победителят, който ще грабне наградата от 100 хиляди лева, зрителите ще разберат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до четвъртък от 21:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV

Любимият "MasterChef", се завръща на 8 септември (петък) от 20:00 ч. по bTV и ще зарадва зрителите с "нов вкус", поднесен от ново, авторитетно жури. В очакване да бъдат изненадани с невиждани умения, креативни решения, техники, отдаденост и страст към храната, шеф Илиан Кустев, шеф Александър Таралежков и шефът на шефовете Явор Сарафов ще посрещнат новите претенденти за титлата "MasterChef на България" и голямата награда от 100 000 лева, в чисто новото студио на предаването. Хоби готвачите ще преминат през най-неочаквани изпитания, за да докажат, че имат необходимите качества, за да влязат в кулинарната история на България, а зрителите, които държат на добрия "нов вкус", ще могат да проследят кулинарната надпревара в петък и събота вечер от 20:00 ч. по bTV. През 2023 "MasterChef" въведе "green filming" и получи albert сертификат за устойчива, въглеродно неутрална ТВ продукция, каквито вече са голяма част от ТВ продукциите на bTV.

Снимка: bTV

Тази есен музикалното шоу "Гласът на България" ще отбележи своето десето издание в ефира на bTV, а едни от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена - Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев, ще бъдат членовете в обновения треньорски състав. "Кастингите на тъмно", които стартират на 10 септември (неделя) от 20:00 ч., ще разкрият невероятни гласове и вълнуващите истории, които стоят зад тях. Битките между участниците ще са още по-напрегнати, а надпреварата между самите треньори ще бъде по-оспорвана от всякога. Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лева и титлата "Глас на България", а кой ще бъде той - зрителите ще проследят всяка неделя от 20:00 ч.

Снимка: bTV

Свежо и още по-забавно, "Шоуто на Николаос Цитиридис" се завръща в ефира на bTV със своя осми сезон на 8 септември (петък), точно в 22:00 ч. Всяка петъчна вечер Николаос, бендът и целият екип на предаването ще продължат да забавляват зрителите с хумор, коментари и интервюта с български и международни знаменитости, както и много нови и неочаквани рубрики. През новия сезон зрителите ще излязат на сцената на шоуто, а как точно ще се случи това, ще стане ясно на 8 септември, 22:00 ч.