От продукцията на първото българско кулинарно състезание обявиха, че стартират кастинга за търсене на "ястие на годината" във втория сезон на предаването. Могат да кандидатстват както любители готвачи, така и професионалисти в кухнята. Не е важно кой какъв опит има, а каква рецепта ще предложи, за да спечели състезанието.

Големият победител ще спечели 10 000 лв. и призa "Ястие на годината", сезон 2. Може да получи и невероятната възможност да има собствено кулинарно предаване в ефира на Soul&Pepper TV.

Ако готвенето е твоята страст, запиши се за кастинг. По строго определени кулинарни критерии звездното жури ще избере най-добрите кандидати за участие в "Ястие на годината". 

Александър Георгиев грабна големия приз "Ястие на годината" в първия сезон на състезанието. Той впечатли не само журито, но и своите съперници в кухнята с красиво и вкусно ястие, приготвено изцяло с домашни продукти. Петимата кулинари, стигнали до финала, гласуваха един за друг и ястието на Александър беше единодушно избрано за най-добро сред най-добрите. Така неговият пуешки стек с мармалад от червено вино стана "ястие на годината" за 2022 г. 

Една от наградите за Александър беше да реализира собствено кулинарно състезание, което вече е заснето и скоро ще се излъчва в ефира на Soul&Pepper TV.

Ако искаш следващият голям победител да си ти и твоята уникална рецепта да спечели състезанието, запиши се за кастинг ТУК