Специалният сезон на "Стани богат" - "Въпрос на бъдеще" продължава с пълна сила и нова достойна кауза в подкрепа на олимпийските ученически отбори по природни науки.

В третото благотворително издание на играта - тази неделя от 20 ч. по bTV, гост-водещ ще бъде актьорът Даниел Цочев, който с ентусиазъм, много настроение и широка усмивка ще посрещне истински достойни млади хора в студиото на най-обичаната игра за знание в света. В подкрепа на каузата на стола на богатството, заедно с олимпийците ще играят трима от най-обичаните български популярни личности.

Актрисата от Народния театър "Иван Вазов" Ана Пападопулу ще бъде в отбор с Александър Проданов - златен медалист по дисциплините Астрофизика и Физика от големи международни олимпиади.

Вторият тандем ще включва обичания актьор музикант текстописец и певец Стефан Вълдобрев и младия Петър Жотев - медалист по Биология, с два златни медала от международни олимпиади, спечелени само през последната година.

Снимка: bTV

На стола на богатството ще седнат и поп дивата Мария Илиева, която тази есен ще бъде треньор в новия сезон на "Гласът на България", заедно с Александър Велинов - ръководител на българския национален отбор по Лингвистика.

Снимка: bTV

Каква сума в подкрепа на олимпийските ученически отбори по природни науки ще спечелят всички тези невероятно нахъсани, успешни, опитни, млади, знаещи, позитивни и гледащи към бъдещето на България хора - зрителите на bTV ще разберат в неделя.