Преди минути стартира епичният финал на "Фермата". В следващите часове на Арената адреналинът ще скочи до небето, а един от претендентите за голямата награда ще си тръгне с мечтания чек за 100 000 лева.

В гладиаторски сблъсък ще се изправят шестимата финалисти, които с кански усилия стигнаха до последната права след месеци на тежки изпитания и експозивни емоции. Те ще се борят за титлата "шампион" в три тежки битки, разделени на мъже и жени.

Представителките на нежния пол - победителката от петия сезон Веселка, самоуверената гимнастичка Валерия и непоклатимата хандбалистка Камелия, която се прочу като Терминатора на "Фермата" заради петте си победи в дуели, изглеждат абсолютно равностойни и отсега е трудно да се каже коя има най-голям шанс.

Мъжете също са "на кантар". Шампионът от третия сезон - пчеларят Яни, хлебарят Чавдар или агрономът Иван са страхотно надъхани да стигнат до целта.

Освен на собствените си сили и умения, финалистите ще разчитат на вота за зрителите. Както винаги, той има най-голямо значене при избора на победителя.

Линиите за гласуване са отворени и всеки може да подкрепи своя фаворит. Номерът за Валерия е 1633, за Веселка - 1634, за Камелия - 1635, за Чавдар - 1636, за Яни - 1637, а за Иван - 1638.

Снимка: bTV