Може и обяд да мина, но емоциите от вчерашния концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в зала 1 на НДК никак, ама никак не са ни минали. За огромно щастие, разбира се.

Концертът беше изключителен. Стефан и компания направо се раздадоха на сцената. Парче по парче запалваха публиката и я направиха истински съпричастна на всичко, което се случва в залата на 11.11. 2019 г. - дата, която Стефан каза, че е харесал за зимен концерт преди време и е бил прав да избере точно този ден. Не знаем дали други звезди, освен Стефан и Обичайните заподозрени, имат някаква намеса в стеклите се повече от благоприятно обстоятелства, но емоцията беше на невероятно ниво.

Още в началото момчетата изпълниха страхотния си хит "По-полека", с което доказаха, че песента не е само лятна. Спокойно може да звучи на всеки зимен концерт на бандата и да буди все същите усмивки и луди танци. От сцената прозвучаха и други любими на малки и големи хитове, като "Рай", "Aз ли съм или не съм", "Сняг над Сахара", "Хеликоптер", "Тя", "Тази песен не е за любов", "Холивуд", "Ето така" и за радост на всички от нашето поколение - вечната "Обичам те, мила". Истинска изненада бе появата на сцената на Косьо Лечев - малкият син а Иван Лечев, който свири на барабани и се справи изключително добре.

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Снимка: Creative Visual Solutions

Дали трябва да споменавам, че децата бяха най-ценната, щура и обичаща публика на този концерт? Вероятно специално за тях Стефан Вълдобрев и компания изпълниха "Алиса реге" и една чисто нова песен "Лепило за брада", посветена на Добрия старец, който скоро ще дойде с чувал с подаръци. За нея на сцената специално излязоха свежите момчета от "Младежки театър Никой Бинев" със самия директор на театъра Влади Люцканов. По бермуди, сака и цветни чорапи, те дадоха всичко от себе си за отличното изпълнение.

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с момчетата от Младежкия театър

Снимка: Creative Visual Solutions

Същевременно в Младежкия театър се играе постановката "По-полека" по музика на Стефан Вълдобрев и компания.

Без съмнение това бе един подозрително добър концерт на Стефан и Обичайните заподозрени, които са в състав: Иван Лечев, Стоян Янкулов, Веселин Веселинов - Еко и Мирослав Иванов.

Подозираме, че ни очакват още такива и зимни, и летни концерти от групата, и вече с нетърпение ги очакваме.

Снимка: Creative Visual Solutions