Красиво любовно писмо в бутилка пристигна във "Фермата", но получателката му - хандбалистката Камелия, категорично отказа да го отвори пред останалите участници. Синеоката красавица обаче прочете посланието пред камерите специално за зрителите.

Оказа се, че автор на страстното послание е собственикът на транспортна фирма Ангел, който си падна по атрактивната участничка след като влезе в риалитито. Флиртът му обаче не успя да запали пожар, защото той отпадна в първите дни на предаването.

Въпреки че прекара само няколко дни в компанията на Камелия, Ангел тотално загуби ума си по нея. В писмото, което ѝ изпрати, той за пръв път се осмели да признае чувствата си.

"Дните ми са ужасно дълги, а нощите - безсънни. Само ти си ми в ума и сърцето. Нямам думи да опиша колко неземно красива си и колко специална и опасна е твоята прелест - тези сини очи, в които се изгубих безвъзвратно, тази усмивка, която ме стопли в студения следобед. Само ако знаеш колко си мисля за щастието, което ще бъде наше някой ден. Да, аз съм решен да преобърна целия свят, за да стигна до теб и да падна в обятията ти. Никоя друга жена не може да притежава сърцето ми! То е обречено на теб, Камелия", изля чувствата си на белия лист Ангел.

Камелия също не остана равнодушна от любовните му слова. Тя не скри, че писмото му я е зарадвало и я е накарало да се почувства специална. Хандбалистката описа ухажора си като "изключителен човек", но се усъмни, че двамата могат да имат сериозна връзка.

Ангел

Снимка: bTV