Страстно писмо разтърси участничка във "Фермата"

Негов автор е собственикът на транспортна фирма Ангел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая си търси дебела пачка и дебел кор, милия ачо, какво може да и предложи ....

Това просташко, идиотско шоу ни се сервира всеки ден от БТВ, преднзначено е за опростачване на българите, така както 20 години опростачваха народа с шоуто на плезещия се идиот славчо. Кич, дебилщина, тъпанарщина и простотия, с миризмата на пот, чесън и немити гениталии и крака, се лее от екрана всяка вечер в най гледаното време по час и половина. Шоуто се продуцира от идиотите иван$андрей, артистите са олигофрени, зрителите - дебили. Такава гнусотия не трябва да се излъчва в българския ефир, има кабеларки с порно, клюки, там и е мястото

Не е нужно да е сериозна

Баси телешките излияния, като на 16 годишен.

Това е егати педерастията. Как може жена да бъде привлечена от такива путкински приказки? Чак толкова сякаш не се излагахме едно време. Нали мъжа трябва да се държи като мъж и жената да бъде привлечена от мъжествено държание? Ама щом не го е срам, да пише такива неща, да действа да се смеят хората.

И какво значи мъжко държание ? Да я пребиете , а след това да се "нальокате" с "шльокавица". Ключът към сърцето на жената не е юмрука , а добрата ,искрена и ласкава дума и мила, и нежна прегръдка.Е, вярно ,във времена ,когато битува мантрата ,"всичко е стока и всичко има цена" ,то дебелият и добре натъпкан портфейл ,може и някой, който е Квазимодо по външен вид ,да го превърне в Адонис

Ти добре ли си? Привлекателно държание за мъж е примерно да я бъзика с добро чувсто за хумор - едно че е забавно, второ че показва че си мъжкар и не превръщаш в путка при най-малкия стрес. Друг пример - да говориш с достойнство и себеуважение. Не е мъжкарско да си плюеш на достойнството така. Нали трябва да покажеш, че си човек достоен за уважение? Как иначе да знае жената, че да те уважава? Трето самата писанка не прозвуча добре - той май щеше да се отпуска в нейните обятия. Все едно тя е мъжа. Четвърто, не се пишат такива неща. Все едно те е страх и срам да ги кажеш лице в лице. То си е за срам, но още по-слабашко е да ги напишеш. Пето, къде е стоицизма в тия емоционални излияния? И на сина ми в трети клас да му ги прочета и той ще усети, че е тъпо и срамно и унизително, защото третираш друг човек все едно е някакъв господ.

И мъжкара води танца. Така се очаква. Това с писмото не е водене, защото какво се очаква сега жената да направи с тая информация? Можеше да я спести и просто да води като мъж. И тя ако иска да го следва и да прави неща с него и той да си прави заключенията. Абе като нормалните хора.

Тоз ангел не че е красавец ама кво е лапнал по таз грозната. На всичкото отгоре с чаве! Пичове никога жена с ремарке! Хайде цъкайте минусите сега.

Ти хубаво съвети даваш, но някои пичове са толкова издялкани, че и за влакова композиция не могат да се закачат ...:)))

Тоя е безвъзвратно загубен. Още не е разбрал от какво се интересува синеоката хубавица. Два пълни джоба и един твърд по средата. Нищо друго не я интересува. Какви са тея бутилки с писма!? Мале....

Нищо ново - като в миналия сезон някакъв син на кметски кадър написа бележчица на 35 годишна изгубена женица , достатъчно инфантилна да се излага в ефир. Същото и струва брака , останалите големи мъже тормозеха някаква жена, която не знаеше защо е там. made by nikito bigbrothera и опосуми.

Като не размениш телефони с някого, после ти ще трябва да го търсиш, ако решиш, че го искаш.. Иначе, остават само спомените . Една жена ако е богата и красива, първите, които започват да се навъртат около нея са мошеници и крадци, както мухи на мед.. Ще трябва да разгони мухите, за да намери нещо по- така......

Тая Хандбалистка е на 32 години... За София, мож да изглежда нормално, но вече и личи че ОСТАРЯВА... НЕ е като да си на 20 години... А бизнесменът с транспортна фирма може да е всякакъв- 1) някой , който е получил бизнеса по наследство, наготово. 2І някой, който сам е направил бизнес.. Такъв човек, ще се оправял с доста проблеми.. 3) някой мошеник, ОТКРАДНАЛ бизнеса на човек, който е имал транспортна фирма.. Например, някой лежал в Пренасял Наркотици или ОТКРАДНАЛ някакви пари от някъде, който след затвора решил да прави бизнес..Такъв може и да фалира СКОРО, щото обикновено такиви са свикнали да крадат и не им трябват клиенти... Тоя от Предаването- Фермата, като го гледам НЕ е третия вид.

Връзка между глиган и вещица..

И двамата са грозни и противни. Каква е тази тъпотия фермата въобще ?

Покажи се ти да те видиме колко си убав/а . Или да съдиме по името

Дебелата UK…… по добре да не се показва, ясно е от ника

на Ванчо и Андрейчо, рейтинга им ги е слаб ! - и почвам да режисирам бате... писмо в шише..

Опитах се да гледам, но то не става за гледане. Двата опусумаможеха да се постараят малко повече.

Тази на фотографията изглежда много дърта всъщност в ефир по-добре Не я харесвам защото каза че българският летец се е жертвал защото искал да стане като първи който се е жертвал по този начин иска да каже че не го е направил за българия а за себе си такива като нея във варела Такъв боклук като не е да се върне в америка и там да си стои не можеш да обиждаш български герой който е жертвал себе си за българия а тя го направи нека българските зрители да го запомня това и ако случайно стигне до финала да не гласуват за такива хора като нея

Никога не е късно да станеш за резил.

Доебало му се е на Ачо, ще удари неколко чекий и ще му мине. Жените са на коварните хищници

Отврат.

Тоя шаран яко е апнал плувката оная дори не знае че е нагазила у мътната вода.

Абе айде стига сапунки. Тоя Ангел хем е въдух под налягане, хем е пълен тъпак. Дали е седнал сам д апише писмо?

Това е постъпка, като на тийнеджър. Да кажеш, че си влюбен в жената очаквайки нещо да стане като по чудо. Ако се държиш с нея, като със звезда, тя ще те третира като фен. Винаги ще гледа отгоре на теб. Затова и такива неща не се говорят на жена, по-долния коментар вече го е казал доста точно. Да беше я хванал пред камерите за задника или циците, тогава щеше да мисли повече за теб, отколкото с тия бележки.

Ачка , за годините си трябва да си разбрал,че дори и да ги чувстваш и искаш да ги изкрещиш ,такива неща на жена не се говорят. Тя губи интерес и дори започва да се гаври с теб. Жените обичат да ги мачкат... Апропо , какво значи, че ачо бил изключителен но нямало шанс за сериозна връзка... Тва е оксиморон. Ако искаш да спечелиш жена трябва да редуваш демонстрация на интерес с пренебрежение.

Тя тая мадама и идея си няма какво е оксиморон. Искала е да каже, че се радва, че е получила дозата валидация, ама тоя пич нищо не може да и даде. А само с любов живее ли се, особено ако е по-красива?

Опитва се да я купи, ся естествено няма да и каже, че ще и осигури лукс срещу ебане ама то се подразбира от това, че е собственик на транспортна фирма. Може и да му се получи, в днешно време жените са крайно цинични на тема пари и материално положение.

Ама и Вие какви жени познавате ,само-те да не сазавършили само маркетинг и търговия..Сигурно е кошмар ,на къде и да се обърнете търговски сделки ,не ,не е това.Нещо друго има, нещо ,което не е рационално ,не е подвласно на "звонка".

И женски разбирачи се навъдили. Мойте па наблюдения са , че ако една жена не си пада по тебе ,било то само в едната категория - чисто физически или като лично излъчване , характер, ще те сложи в категоия изключителен но "приятел" и ще се държи с тебе като звезда с фен като е казал един по-горе, В такъв случай пичове те с пари може и да ги огрее ако размахат дебел портфейл или демонстрират добра перспектива за финансова стабилност, но от опит казвам , далеч не при всички жени минава номера с портфейла, ако не е налице поне едно от първите две условия.

Моя опит друго показва. Не намесвам пари изобщо. Държиш ли се с една жена като богиня я забрави. Пренебрегваш ли в - почва да се влюбва. Това е елементарна психология.

@Ами, явно си от нисша работническа класа като произход, ако някой се държи така с мен го забравям моментално. Егати боклуците с претенции!