Суперзвезда от световна величина ще прекрачи прага на "Фермата" тази година.

Това съобщиха продуцентите на хитовото тв предаване Иван Христов и Андрей Арнаудов пред "Монитор". Името на популярната личност, която ще загърби суетата на шоубизнеса, за да се върне на село, остава в тайна. Знае се обаче, че ще изпълнява специална функция, като вероятно няма да се състезава наравно с останалите участници в шоуто.

"Ще има 21 човека, които ще се включат в предаването през този сезон и може би малко по-малко участници", загатнаха новия регламент Иван и Андрей. За място в предаването са кандидатствали над 13 хиляди ентусиасти.

Тази година "Фермата" ще премине под мотото "Съединение", а мисията на екипа е да събере на едно място нашенци от различни краища на света.

"Последното проучване, което се направи в България, показа, че в нашите граници сме под 7 милиона. Това предизвика голяма паника. От друга страна, по икономически или исторически причини, извън границите на Република България живеят около 5 милиона българи. Всяка една от тези малки и големи Българии, пръснати по света и у нас, ще има представителна извадка в предаването. Това означава Съединение", обясни още пред "Монитор" Христов.

Четвъртият сезон на риалити предаването ще се завърне в ефира на bTV през септември. И този път начело на "Фермата" ще застанат стопаните Бети и Ники.