В предаването на Гери Дончева тази седмица популярни и успешни личности ще коментират темата за красотата на ума и офис облеклото. Проф. д.н. Любомир Стойков ще говори за това как да бъдем привлекателни и успешни и на мода ли е образованието, или са по-важни връзките в днешно време. Той е университетски преподавател и е създател на телевизионната модна журналистика у нас. Носител е на почетния знак на президента на Република България за значим принос към българската култура, наука и образование, както и на голямата награда на Министерството на културата "Златен век" - звезда, за значим принос в развитието и популяризирането на българската култура и изкуство. Освен това, го наричат "моден гуру" и "министър на модата". Негови са правата за най-престижните награди за мода и стил в нашата страна - "Златна игла" и "БГ модна икона".

Вижте снимки >>

В предаването зрителите ще видят и специални интервюта от премиерата на третото издание на книгата "Световни модни икони" на проф. Стойков. Кои са българките, които са редом до световните модни икони в книгата - ще разберете в предаването тази събота.

Как да изглеждаме стилно в офиса ще ни разкаже любимият стилист на звездите Кристиан Пижов. Той е стилист на свободна практика и работи за едно от най-успешните списания за мода. Учил е в Милано и е носител на приза Стилист на годината за 2021-а. Кристиaн Пижов прави стайлинга на много родни бизнес дами и знаменитости за техните събития, видеоклипове, фотосесии и реклами.

А топ коментаторите тази седмица са Ива Екимова и Нора Шопова.

Ива е ПР експерт, университетски преподавател и телевизионен водещ с над 20 годишен опит в сферата на публичните комуникации. Тя е лидер на мнение и вдъхновяващ пример за дамите. Тя е силна, непоколебима в решенията си и отговорна в работата си.

Нора Шопова е модел и телевизионен водещ. Тя е сред най-успешните родни модели и снима фотосесии за различни престижни модни списания. Работи с агенции на няколко континента и участва в кампании на световни брандове. Тя е първата българка, която е била 2 пъти на корицата на модното списание Vogue. Нора е юрист по образование. Носител е на наградата "Жена на годината" в категория "Мода" (през 2014 г.) и участва в класацията "Топ 70 на българските знаменитости" за 2014 и 2015 г.

Гледайте "По стъпките на красотата" тази събота в 10:30 по wness tv.