Русокосо торнадо премина през Арената на "Фермата" и помете съперничката си. Лайфкоучът Ваня разгроми грънчарката Ралица само две седмици преди финала на риалитито и постигна рекордна четвърта победа в двубой за оцеляване.

След поредица от тежки битки под дъжда тя надделя над опонентката си 14 на 1 като ѝ позволи да доминира само в едно изпитание - висенето на кол.

Целеустремената и амбициозна Ваня, която се прочу в стопанството като Терминатора, беше по-точна в стрелбата, по-бърза и силна в пренасянето на пълни менци по тънка греда над леден басейн и по-издръжлива в мъкненето на тежки торби с пясък. За разлика от нея, Ралица нямаше нито толкова силна воля, нито голяма мотивация.

Ралица

Снимка: bTV

В един от решителните сблъсъци - при изливането на вино с маркуч в дамаджана, тя не уцели тясното гърло на съда, вбеси се и категорично отказа да продължи напред, като така разочарова най-близките си хора в стопанството.

Въпреки че падна с голяма разлика, Ралица не свали гарда и не пророни нито една сълза.

"Много съм щастлива, че бях във "Фермата". Взех всичко, което можах и е време да си ходя. Зад гърба си оставям много верни и истински приятели", каза с усмивка занаятчийката, която изработи десетки красиви грънци за манастира "Св. Архангел Михаил" в село Шума - светата обител, чието стопанство риалити героите имат мисия да възстановят през този сезон.

Снимка: bTV