Атрактивен женски двубой посочи четвъртия финалист във "Фермата". Мощната, татуирана козметичка Мартина стигна до последната права, след като отстрани Терминаторката на стопанството и победителка в четири дуела Ваня. Въпреки че е ветеран на Арената и се впуска без страх във всяко физическо изпитание, блондинката падна от по-силната си съперничка с 5 на 16.

В последния дамски елиминационен двубой Мартина беше подкрепяна от бившите си съфермери, които се появиха на терена под формата на голяма, шумна, а на моменти и груба агитка. Тя поведе при освобождаването на въже от дървени колове, рязането на греда, коването на пейка, реденето на огромни пирони и балансирането с топчета.

Ваня се върна в играта при пренасянето на колички през рампа и стрелбата с пясъчни торбички, и изравни резултата при разгадаването на символи. В следващите две битки, които изискваха огромна сила и издръжливост, съперничката й обаче беше неумолима. Мартина издържа по-дълго с близо 90-килограмова тежест върху раменете си, по-бързо сряза четири греди, триумфира като победител и заслужено беше обявена за четвърти финалист.

След победата си козметичката се присъедини към останалите трима участници, които също отиват на големия финал на 18 декември - бизнесменът Пламен, актьорът Кирил и тираджийката Живка. Телефонните линии, на които зрителите могат да гласуват за тях, вече са отворени. Краткият номер за Пламен е 1633, за Кирил - 1634, за Живка - 1635, а за Мартина - 1636.

Мартина

Снимка: bTV