Електронният проект Kvasir ще подгрява публиката преди излизането на сцената на Texas. Това е избор на самата банда, която ще изнесе първи концерт у нас в зала 1 на НДК на 2 октомври по покана на Loud Concerts.

Билетите за концерта на Texas за 2 октомври са в продажба в мрежата на Eventim. Все още има ограничени количества билети от всички ценови категории - от 65 до 120 лева.

След здравословните проблеми на Шарлийн Спитери в началото на лятото, част от датите бяха променени, но след възстановяването й, турнето в подкрепа на последната продукция на Texas - "Jump on Board", продължи с пълна сила. Миналата седмица чаровната вокалистка се омъжи в тоалет на Stella McCartney за дългогодишния си приятел и корифей в кухнята Брин Уилямс. В момента двамата са на меден месец, който ще бъде прекъснат заради предстоящите дати от турнето на Texas. Концертът у нас е последен от европейската обиколка и гарантирано бандата ще даде всичко от себе си за този финал.

Българските фенове със сигурност ще чуят всички любими хитове на бандата, между които "Say What You Want", "Summer Son" и "Black Eyed Boy".