Тейлър Суифт закри американската част на своето турне "Eras 2023" на стадиона "СоуФи" в Лос Анджелис, като обяви предстоящото излизане на 27 октомври на четвъртото издание на своя проект за презаписи: "1989 (Taylor"s Version"), съобщава АП.

Първоначално издаден през 2014 г., "1989" е албумът, който "промени живота ми по безброй начини", сподели Суифт пред публиката и добави, че "ме изпълва с такова вълнение да обявя" най-новата си "Версия".

След като изсвири на живо няколко парчета от "1989", поп звездата се приближи до центъра на сцената с акустична китара в ръка и подсказа на публиката, че предстои нещо голямо.

"Вместо да ви разказвам за това, просто ще ви го покажа", извика тя към публиката, а на екрана зад нея блесна: "1989 г. (Taylor"s Version) на пазара от 27 октомври!", а певицата аплодира надписа.

На закриващия концерт в продължение на три часа и половина поп звездата предложи на феновете си изобилие от песни, обхващащи цялата ѝ кариера, които бяха не толкова колекция от най-големите хитове, колкото истински празник на живо на изпълнител от такъв ранг.