Неравен женски сблъсък се разрази на Арената във "Фермата", а една от участничките падна с 1 на 9 и се прибра у дома. Мениджърката Мирела беше смазана от конкурентката си - бившата лекоатлетка и настояща домакиня Аксения, която събира погледите на мъжете в стопанството и дразни много от жените с атрактивния си външен вид.

Мирела

Снимка: bTV

Топ красавицата на риалитито влезе в битката без да трепне и показа майсторство, въртейки и брадвата, и триона. Изключително грациозна беше и стрелбата ѝ с пясъчни торбички. Въпреки че Мирела беше по-неподготвена и претърпя серия от загуби, усмивката не слезе от лицето ѝ. Докато беше в състезанието за 100 000 лева, тя се доказа като най-позитивния участник - работеше здраво, избягваше конфликтите и носеше на майтап.

Мирела

Снимка: bTV

"Много е важно, когато падаш, да падаш с достойнство. Във "Фермата" си подарих приключение и свърших това, за което бях дошла - да се рестартирам и да разбера кои са истинските неща в живота", каза Мирела на сбогуване, а съфермерите й от отбор "Нови надежди" я изпратиха със сълзи на очи.

Аксения

Снимка: bTV