Тех-хаус гигантите Camelphat доминират в света на денс музиката през последните години като разпродават различни хедлайнерски събития в Ибиса, както и участия в "Tomorrowland", "Creamfields" и много други. Сега обаче двойката, която си партнира с легендата на "Oasis", Ноел Галахър в песента "Not Over Yet" от албума им "Dark Matter", ще изнесе емблематично шоу за първи път в България.

Точно след три дни, на 10 февруари, SOLAR SOFIA ще посрещне ливърпулското дуо на сцената на "Арена София". Заедно с тях ще бъдат и един от най-важните артисти на лейбъла Afterlife, Kevin De Vries, както и Liubo Ursiny - резидент на YALTA CLUB.

Авторски парчета с десетки милиони стриймове като "Cola", "Breathe" и "Panic Room", както и много качествени ремикси ще звучат с всичка сила от Арена София на 10 февруари. Към събитието се включват и DubLab, които ще поемат контрола над сценичния и визуален дизайн на шоуто.

Микс-медийното студио, базирано в Лисабон, е отговорно за редица впечатляващи събития, които се открояват с перфектно съчетание на аудиовизуалните технологии с креативност и постигане на запомняща се видео комуникация с публиката.

Снимка: Solar Sofia

Едно от най-впечатляващите звукови и визуални преживявания за годината ще продължи над девет часа в компанията на Camelphat, които преди броени дни споделиха снимки от различни студийни сесии, потвърждавайки слуховете, че работата им по втория им албум е приключила. В разгара на кариерата си дуото пристига в България по покана на YALTA CLUB, събирайки хиляди фенове на качествените преживявания на едно място.

Все още можете да закупите вашите билети в мрежата на Eventim.bg