Само два месеца след успеха на концерт-премиерата на дебютния им албум Supernova, трио VIVA стартира и национално турне.

Снимка: PR

Концертите са на: 9.05-Мездра, 15.05-Първомай, 15.06-Карлово, 19.06-Хасково, 15.07-Пловдив, 16.07-Тутракан, 15.08-Драгоман, 31.08-Раювци, 15.09-Балчик.

На концертите, триото ще изпълни на живо всички песни от албума Supernova, кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, както и акапелни изпълнения, в брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата. И като на всички концерти на момичетата, очаквайте и много импровизации и висок градус на настроението.

Подредба На 17 май, в рамките на четиридневния фестивал SoFest Spring, в Sofia Live Club е участието на VIVA с гост Яна Николова. В същата вечер гостите ще могат да се докоснат до магията на още едно изкуство - премиерата на спектакъла "Този филм" с участието на актьорите Нети Добрева и Асен Блатечки.

Снимка: PR

Паралелно с концертите, както на клубни, така и на големи сцени, момичетата записват и нови песни. Дали новите им проекти ще са в стиловата еклектика от поп, денс, рок и рeгeтон, като в дебютния албум Supernova, предстои да разберем скоро.

Снимка: PR

Със сигурност, младите изпълнителки продължават работата си със: Славчо Николов - музика и текст, Яна Николова - текст, Алекс Нушев, с аранжиментите и много гост-музиканти.

Снимка: PR

Снимка: PR