Актьорът и най-известен вентролог у нас Димитър Иванов - Капитана ще се окаже спасителният пояс, за който героят на Руши Видинлиев в сериала "Мен не ме мислете" може да се хване, за да спаси публичния си имидж и кариерата си. До бурята в живота му се стигна, след като в мрежата се появи скандално видео, на което адвокатът е заснет в меко казано неадекватно състояние - полугол и сериозно подпийнал в хотелска стая.

Въпреки че той е категоричен, че този човек в клипа не е той, без сериозни доказателства за думите си бъдещето му в работен план не изглежда особено ведро.

Снимка: bTV

Именно тук се включва и популярният вентрологът, който влиза в сериала с епизодична роля на спец, за когото няма тайни в монтажа и манипулирането на видеа. И точно на неговите плещи ще се стоварят надеждите на Видинлиев, че ще бъде публично оневинен и ще се намери човекът, който стои зад цялата тази шашма.

Димитър Иванов - Капитана е известен у нас от стендъп комеди сцената, като гласа на куклата Бай Тъньо - един типичен българин, който разбира от всичко и няма тема, по която да не може да говори.

Снимка: bTV