Най-чаканото парти това лято - GO TO THE ISLAND, ще се проведе на 5 септември (събота) на остров Света Анастасия до Бургас, като организатори са Go Guide, които на Нова година пренесоха Ню Йорк в Бояна.

GO TO THE ISLAND е вдъхновено от парти формати, случващи се във всеизвестни курорти в Испания, Гърция, Италия и Хърватия. "Решихме да пренесем магията от тези партита на родното Черноморие. Ако си празнувал с нас Нова година или си танцувал след работа на After Work Social Club, знаеш, че партитата са ни особена слабост", представят събитието организаторите от Go Guide и добавят: "Изпращаме лятото. Посрещаме залеза. Наслаждаваме се на бриза. Вдигаме наздравици. Танцуваме. Унасяме се в музиката. GO TO THE ISLAND е специалитет, към който подхождаме със страст и сервираме на голям поднос. В случая - с лодка!".

Гостите на остров Света Анастасия акостират на 5 септември, а морското приключение започва точно в 18:00 часа и ще продължи чак до сутринта. За музиката на събитието ще се грижат едни от най-талантливите и проспериращи български диджеи, вече и извън родна граница: Gabriella Vergilov, която покори Berghain и Boiler Room, резидентът на всички опън еър фестивали DIASS и Koi Lopa от ъндърграунд движението DOPE ZOO, крюто с електронна музика за аналогови танци Stranger Synths, като съвсем скоро предстои да бъдат обявени още диджеи.

Верни на традицията в партитата си, Go Guide са подготвили куп визуални изненади за гостите, като специално за партито целият остров Света Анастасия ще бъде предекориран до неузнаваемост с интериорни провокации и специални ефекти.

Достъпът до Света Анастасия ще се осъществява с корабчета, които тръгват от пристанището в Бургас, като разписанието им е съобразено със събитието, а транспорт е осигурен и в обратна посока.

Билетите за GO TO THE ISLAND вече са в продажба ексклузивно в мрежата на URBO, като цената на Early Bird билетите е 20 лв., а количеството е силно ограничено.