След встъпването на новото ръководство на БФС, начело с новия футболен шеф Георги Иванов - Гонзо, той се разделил с част от екипа на администрацията, включително и с една от най-коментираните участнички в тазгодишния сезон на "Ергенът" Виктория Асенова.

Според източници, цитирани от "България днес", представящата се за футболна мениджърка дама вече не била част от мениджърския екип. Засега тя не е коментирала дали тази мълва отговаря на истината или не. Наскоро пък публикува снимки от спортното събитие "Футболист на годината", където е позирала с част от престижните купи, предназначени за победителите. Виктория беше секретарка на изпълнителния директор Борислав Попов и изпълняваше функциите на "мениджър футбол и социална отговорност" в "Бояна", а преди това отговаряше за фен-шопа на ЦСКА 1948, информира Sportal.bg.

Снимки от "Ергенът">>>

Тъй като информацията, която "ергенките" имат право да коментират, да е доста оскъдна, тя най-вероятно скоро ще даде яснота дали в действителност е останала без любимото си място в БФС. Брюнетката обаче няма от какво да се притеснява, тъй като наскоро в разговор с фенове обяви, че има няколко проекта, които стартира, един от които е с изработката на луксозни свещи.