Въпреки че Валери Григоров и денс партньорката му Дорина напуснаха шоуто Dancing Stars на полуфинала, двамата са удовлетворени от представянето си в надпреварата, а каскадьорът призна, че се е научил да танцува за себе си и да се изкефи на преживяването. Именно поради тази причина си тръгват удовлетворени от участието си.

Валери призна, че целият процес ще му липсва, защото още със ставането сутрин, първото нещо, което правил, е да звънне на Дорина, за да я пита в коя зала ще бъдат.

"Ние сме един организъм, защото не си виждаме семействата, децата, толкова, колкото съществуваме в този танцов балон заедно. Грижим се за травмите си, за емоционалното си състояние", сподели Дори в Преди обед.

Валери сподели, че не е очаквал шоуто да му отнеме такава част от времето. "Не влязох с тези очаквания, които имах. Мислих, че два три пъти седмично ще танцуваме, по два-три часа, ще си имам време да си живея нормалния живот и ще си ходим във вторниците да си танцуваме. Но, животът ми се превърна в танц", разказва Григоров. Въпреки че е искал да стигне напред в предаването, е бил наясно, че това е трудно.

Той е щастлив, че е започнал да танцува и ще продължи да го прави и занапред. Близките му също са били много доволни от представянето му.

На полуфинала шоуто се раздели с две двойки. Освен Валери и Дорина, Dancing Stars напуснаха Папи Ханс и Ани.