Поредната вечер за ергена Алек се оказа пълна с изненади. Малко след страстния танц, който Теа му спретна, настроението на Младенов бе помрачено от друга кандидатка за сърцето му.

Моделът Валерия му разкри тежка лична драма, признавайки, че е станала жертва на побой от страна на бившето си гадже. "Последният ми приятел беше пиян, нервира се, аз избягах от него и отидох в банята. Той влезе и се започна цялото нещо. Нямам спомен от тогава, защото бях със сътресение на мозъка", сподели във вечерта на коктейлите Вал пред видимо шокирания Алек.

Оказа се, че Валерия е била жестоко пребита от приятеля си и то в Деня на влюбените. След този инцидент попадала в болница, който на свой ред станал повод тя да се запознае с баща си. "Той не е много заинтересован от мен. Оставил ни е, когато съм била на 1-2 г. Запознахме се, когато бях в болницата." По съвет на вуйчо си пуснала жалба срещу вече бившия си приятел, която обаче впоследствие оттеглила. "Простих му. Защото съм глупава!"

Откровението й провокира остра реакция от страна на ергена. "Няма извинение за агресията на никой мъж" - реагира на разказа той. Според него фактът, че тя е простила, дава лош пример. А това, че бившият й е бил под влияние на алкохола, не го оправдавало. Валерия обаче обясни, че не чувства вина, че е оставила насилието безнаказано.

Вижте снимки от снощния епизод >> 

"Сигурен съм, че не би пожелала на друга жена това. Реално си допуснала грешка и трябва да разбереш това!", категоричен бе Младенов.

Валерия и Алек

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

В края на вечерта още една дама се сбогува с имението завинаги. Неочаквано за мнозина без цвете остана фармацевтът от Гоце Делчев - Васка. "Пожелавам ти да намериш истинската любов" - каза тя на Алек по време на деловото си ръкостискане с него. В синхроните брюнетката призна, че е започнала да изпитва силни чувства към ергена и изгонването й било шок. В социалните мрежи обаче много фенове на шоуто побързаха да коментират, че е бил подходящ момент да се върне при гаджето си, което имала преди да влезе в къщата на любовта. 

Зрителите успяха да станат и свидетели на една изключително емоционална индивидуална среща на Алек с Магдалена, с която отплаваха към един от най-удивителните острови в Егейско море - Сими.

Най-желаният ерген на България отведе избраницата си до залива "Свети Георги", а тя не скри, че в компанията му се чувства като малко момиченце, което усеща първите трепети на любовта. Освен със специално отношение, Младенов я изненада и с подарък - камък от брега на морето, с форма на сърце.

Докато Алек и избраницата му акостираха на пристанището на екзотичния остров и обикаляха из необятните му кътчета, хванати за ръка, останалите момичета в имението накараха басейна на къщата да ври и кипи... Именно там се проведе най-взривоопасното пул парти, на което купонът бе гарантиран, а балоните далеч не бяха само за украса.

Дамите бяха разпределени по двойки една срещу друга, като целта им бе да спукат балона на опонентката си

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

Дамите бяха разпределени по двойки една срещу друга, като целта им бе да спукат балона на опонентката си. Най-бързата от тях се оказа Виктория, която получи специалната привилегия буквално да "запуши" нечия чужда уста за цялата вечер, със забрана за комуникация както с останалите момичета, така и с Алек.