Леле боже, какво се случва... и аз се развеждах“, бе коментарът на ексводещата на предаването, към публикувания от нея линк към статия, в която се обяснява как рейтингът на предаването е плачевен, а причина за това било скованото поведение на Кали в ефир, видя bliasak.bg.

И докато мнозина защитават певицата с аргумента, че в момента изживява тежка раздяла с мъжа си Антон Краус, Вихра побърза да отбележи, че и тя също е преживяла раздяла с мъжа си Иван по времето, когато е водила предаването, но се е справяла по-добре от Кали.

Вихра, Вихра - не спряхте да се излагате с вашата злоба“, бе официалният отговор под публикацията от страна на продукцията „Споделено с Кали". Освен от екипа на предаването, част от приятелите на Вихра в социалната мрежа също отбелязаха, че тя прекалява с жлъчните коментари по тази тема.

„На дамите, които критикуват по-горе, отново казвам, това е моята лична страница, моят дом във фейсбук и аз си обсъждам всичко, което ме засяга по някакъв начин. Във вашите домове, във фейсбук, обсъждайте, това което вас ви вълнува. Това е!“, отсече Вихра Петрова и прекрати дискусията.