Вихра отново се сдърпа с бившите си работодатели

От трибуната на личния си профил в социалната мрежа Вихра зададе ироничен въпрос към продукцията „Споделено с Кали“, а именно какво се случва с рейтинга им.

Обратно в новината

Коментари - Вихра отново се сдърпа с бившите си работодатели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости,Вихра била злобна...Очевадно е ,че Кали не става за водеща-наистина е скована и имам чувството,че не може да каже нищо извън сценария.Гледала съм я 2-3 пъти по 5мин.най-много.Много е зле и не е лошо да си остане само с певческия си талант.С Вихра и с Камелия го следях редовно предаването.Но сега......

злоба, злоба злоба... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кога ще махнеш тази нощница? Облечи най-после нещо прилично? То иначе не става, нямаш естетика! Пък после се изказвай....

Тази неприятна женица с белия комбинезон да вземе да се скрие и да не дразни хората с простотиите си. Всеки нормален човек, като знае, какво е мнението на болшинството хора към него ще се засрами и ще се кротне.Но тази не - пише, дрънка нелепости и с това става още по-неприятна. Опосумчето да си взима детето, че тази изоставена жиница ще го побърка. Това не е майка! Тя използва детето си за мръсните си и долни игрички.

Присмял се хърбел на щърбел. Но Кали е поне по-естествена, Вихра обикновено изглежда като че ли ще припадне всеки момент.

вихра, сигурна съм, че щателно си четеш именцето във всички подобни статии, които генерираш през профила си във фейсбук. Та искам да знаеш, че ти говоря от името на цяла компания млади майки, които без да искаме ежедневно се натъкваме на смешните ти напъни да присъстваш в публичното пространство. Напомням ти, че трябва да си благодарна за всяка глътка въздух, която си поела в близост до явно по-свестния от теб баща на детето ти. Възползвала си се от пиянския му период, за да ти направи дете и да останеш в София... Всичко, което имаш като стандарт е единствено благодарение на събирането и разделянето ти с Иван. Жадуваме да изчезнеш от полезрението ни и вярваме, че щом дъщеря ти навърши опрделената от закна мъзраст сама ще се откаже от фаливата си майка и ще осъзнане, че и тя е станала жертва на несретните ти напъни да се правиш на публична личност и фалша ти. Тогава и жилището ти ще бъде отнет, а Кузов едва ли ще те приюти... Това, че имитираш Мадона и припознаваш майчинството ти с нейнотo е толкова нелепо, колкото и опитите ти да бъдеш позитивна. Дерзай - това гарантира все по малко фенове и да се надяваме - все по-бърза забрава

коку

"Жадуваме да изчезнеш от полезрението ни" Моето дете на 2 години като не иска да гледа нещо просто обръща глава. Какво ви пречи да правите като него, вместо да задръствате "ефира" с поучения и нелепи (не намерих по-добра/точна дума) пожелания към човек, който уж ви е безразличен!

Тази от снимката е дразнител. Неприятна е и се натрапва на хората. Това е причината да се пише във форумите, където се споменава нейното име. Между тази пошла женица и русото гномче Къцката от VIP къщата разлика няма - безлични, егоисти, нахални дразнители. И двамата вън от медиинота пространство.

Боже, пази България от такива майки :(

браво ,вихре, имач право да коментирач реитинга ! а колкото до злобните коментари ,хич да не ти пука ,неи сме с теб и те подкрепяме ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тая Вихра е толкова тъпа овца!Що не вземе да се скрие и да не се показва!

Тази ококорената е толкова неприятна.Този опосум пак навреме се усети да й бие шута.Да се чуди човек, как я е издържал толкова време. Винаги ми е била ужасно неприятна, пък и не сама на мен явно

Вихре, тури му пепел и си живей живота! И на твоята улица ще изгрее Слънцето.Не се превръщай в Ю.Константинов-комплекси не се избиват с плюене по другите........Кажи майната им и отвори нова страница!

Стига с тая ВИХРА-НЕКА ДА ВИДИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БЕЗ ИВАН-Та се беше взела насериозно и си въобразяваше че е журналистка-лапаше пари,ех,български цървулани-Кали е същата-все жени раждали от богати мъже

На това му се вика буря в чаша вода.. 5 почитателя на измислено предаване спорят кой е по-добрия водещ, все едно има някаква разлика между кифлите.

...тази вихра не се спря да бълва.толкова е злобна и бездарна-тя си била споделяла.иван се роди след раздялата им.хиляди пъти е по-свястна ирина.да се скрие вихра завинаги и се заличи и от фейсбука.не разбра ли ,че никой не я обича.

Добре че е фейсбук да я чуе някой.

Тая Вихра мноо проста бе!

Щото пък тая Кали е много умна...

пак ли Вихра,малко си бяхме починали от нея.

САМО мнение като зрител-Кали е по-зле от Вихра.

Иван е герой аз тая няма да я издържа и ден

Толкова е елментарна тази дама,че става смешна и скучна

Аз не гледам редовно предаването,но от това ,което съм гледала ,от всички до тук най-добре се справяше Камелия.

Вихра, обръщам се към тебе с думите, че си страшно разглезена и злобна, Ти не уважаваш дори и себе си, държиш се като лигла, дано дъщеряти не стане като теб. Дръж се малко по нормално за да те уважават и харесват хората. Престани да завиждаш на всички около теб.

коку

Извинявай, но ти нямаш ли си лични проблеми за решаване, че учиш хората как да решават техните? Да не говорим, че ако не си минала по пътя на Вихра нямаш никакво право да я съдиш... Въпроса и е абсолютно резонен, особено след като я свалиха (заради мераците на мъжа и) от предаване с приличен рейтинг. Сега рейтинга на предаването се е сринал и "продуцентите" правят жалки опити да го оправдаят с космическия шум и цената на бананите в Тамбукту, вместо честно да си признаят, че са направили грешка... Тук може би е добре да подчертая, че не съм, не и няма да гледам това предаване. Четенето на тази "новина" и коментарите под нея е плод на чистото ми любопитство как реагират хората в конфликтни ситуации, като индикация за напрежението в обществото.

и какво ме интересува това бездарно недоразумение?? И Кали същото долно, проститутско и бездарно в никоя област