Тази събота от 17 часа в "Животът по действителен случай" ще гостуват певицата Виктория Георгиева и актьорът Даниел Пеев-Дънди. Те ще споделят своя кошмарен опит с бича, наречен "паник атака". Какво е представлява това, как се разпознават симптомите и как се действа в такава ситуация, зрителите ще разберат от разговора на Александра Сърчаджиева с нейните гости в студиото.

Алекс Съчаджиева, Виктория и Даниел Пеев-Дънди

Снимка: bTV

В рубриката "Моето Ново Аз" телевизионната аудитория ще се запознае с Ана. Дотук животът ѝ е бил изпълнен с каскада от кошмари и разочарования. Заминава да работи в чужбина, за да изхранва семейството си, но се оказва, че през това време мъжът ѝ намира друга жена в България. Ана излиза от дупката, като открива нова любов с нов човек, който обаче скоро я вкарва в ада на домашното насилие. Нещастията не свършват до тук и тя преживява тежка автомобилна катастрофа. Всичко това срива психиката и тялото ѝ. Лекарите на "Моето Ново Аз" правят чудеса и връщат страдащата от витилиго Ана във форма, която ѝ дава нови сили и връща нейните усмивка и жажда за живот.

Алекс Сърчаджиева и Ивайло Кунев

Снимка: bTV

В събота гост в предаването ще бъде и Ивайло Кунев - бизнес консултант и лектор с над 20-годишен опит. Но той няма да говори за бизнес, а за най-големия кошмар на работещите без мярка хора - състоянието "бърнаут". Какво го е тласнало към ръба на професионалното прегаряне, как е успял да се измъкне от дупката и каква е системата за баланс, която е разработил сам, зрителите ще разберат от първо лице тази събота, 15 октомври.

В "Топ 10" Иво Аръков ще представи десет много известни българи, започнали от нулата в живота си и израснали в истинска бедност, но със собствени сили и много труд са успели да се измъкнат от нищетата.

Иво Аръков

Снимка: bTV