Виктория Георгиева и Даниел Пеев-Дънди разказват за кошмара, наречен "паник атаки"

Те ще го направят тази събота в предаването "Живот по действителен случай" с водещ Алекс Сърчаджиева

Обратно в новината

Коментари - Виктория Георгиева и Даниел Пеев-Дънди разказват за кошмара, наречен "паник атаки" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С нахалство към прогреса.

Докато си работеха както трябва психиатриите, всичко беше наред - шантавите, където им е мястото, а не да им бъде давана трибуна за спам на простотии!

Вече 3 години се лекувам от бърнаут и паник атаки. Преди това имах няколко успешни бизнеса и работех по 18 часа на ден, без почивен ден. Работата увлича, чувстваш се велик и всесилен, докато не се събудиш един един ден с мисълта, че си никой и нищо. После започва бавния кошмар по възстановяването.

Който не го е преживял, не знае какъв ад е. И се случва не на скучаещите и мързеливите, а на хората, които физически и емоционално се форсират до пълно изтощение

Мога да направя ироничен коментар , но няма да го направя , защото мой много близък човек/най-близкия миЍ/ имаше такъв проблем и знам колко е тежко за него самия.Макар страхът да е нереален и да не застрашава съответния човек , той го изживява много болезнено.Сърцето бие сякаш ще изскочи от тялото ,виждал съм го и изобщо не е майтап.Аз самият не вярвах на тези неща , но се убедих за какво става въпрос.Трябва разбиране и подкрепа за тези хора.

Мотика №8 и едно ширнало се пред теб поле оправят всякакви паник атаки. ви зема една пръчка, че ще ви дам едни глезотии дето се глезите... Баба ви все паник атаки е имала... затова е родила и отгледала 10-12 деца. А вие сте с по 10-12 аборта напред.

Не! Не е така! И бабите ни са ги имали, някои. Не са глезотия, така мислят лаиците!

Виктория Георгиева и Даниел Пеев-Дънди разказват за кошмара, наречен "паник атаки" Дънди и паник атаки... Ех-х-ххххх... Едно време какви истински Дъндьовци имаше... Носеха по 40см мачете на гърба и се гушкаха със знойни мацки и крокодили... А на българския Дъндьо му дай пълна паница и паник атаки...