Тази вечер в "Ергенът" от 20:00 ч. по bTV едно от най-красивите кътчета в цялото Средиземноморие ще стане свидетел на поредната вълнуваща индивидуална среща на Алек с една от дамите, претендентки за неговото сърце. "Ще си устроим пир сред безкрайна синя шир, наши са земята и морето, даже и звездите на небето", с тези думи най-желаният ерген на България ще отправи специална покана към избраницата си, а усамотението им ще бъде изпълнено с чувственост, емоции и романтика - дотолкова, че бизнесменът няма да скрие, че досега не е изпитвал нещо подобно.

Докато Алек плава на морско пътешествие с щастливката към китния остров Калки, момичетата в имението ще бъдат изправени пред поредното забавно групово предизвикателство. Наум е подготвил за тях специално плажно парти, на което обаче няма да се вдигат тостове с коктейли, а ще се "черпят"... знания. Водещият ще задава на участничките въпроси от най-различни сфери - история, литература, физика, химия, а дамата, която блесне с най-добри познания, ще спечели автоматична VIP покана за следващата групова среща, дори и да не е в списъка с поканените.

По време на вечерния коктейл зрителите на bTV ще станат свидетели на поредното скандално разкритие на Виктория за друга от участничките, а "находката" ѝ неминуемо ще предизвика смут зад стените на красивото имение. В същото време, провокиран от дълбоко емоционален разговор, Алек ще разкрие дали е преживял изневяра и дали би простил подобно предателство. В края на вечерта предстои поредната "Церемония на Розата", след която още една от дамите ще трябва да се сбогува с най-желания ерген.

Вижте кадри от предстоящите епизоди >> 

В четвъртък вечер (18 април) е време за поредната групова среща в компанията на Алек, на която дамите ще трябва да отговарят на въпроса "сладко или гнусно" е определено действие от ежедневието на двама влюбени, които живеят заедно. Участничките, чиито отговори съвпадат с тези на Младенов, ще получат право на целувка пред всички останали. А тези, които са на различно мнение от него, ще трябва да внимават, защото "изгарят" при две разминавания. Последната оцеляла ще получи специална награда - първата роза за предстоящия вечерен коктейл.

Зрителите на bTV ще станат свидетели и на спонтанната покана на Алек към едно от момичетата за индивидуално усамотение с повече от страстен завършек. Разкритието на дамата, че по време на уединението им с Младенов са стигнали до интимност, ще разтърси имението из основи, а каква ще е развръзката, предстои да видим само в ефира на bTV. Очаква ни и една по-различна "Церемония на Розата", в която цветята няма да са червени, а златни, а коя ще е поредната напуснала претендентка, ще стане ясно в четвъртък от 20:00 ч.!

Не пропускайте "Ергенът" - в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV!