Коментари - Виктория ще направи ново скандално разкритие, а индивидуална среща с Алек ще завърши с интимност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щяло да има интимност. Пък после се чудите защо младите били аполитични. Защото им набивате в главите да гледат интимности по телевизора, вместо те самите да си организират интимност със собствените половинки. Това пошло, глупаво като сценарий и изпълнеие шоу трябва да бъде забрането като обществено опасно за млади хора.

Този така наречен бизнесмен Алек, защо е ерген на 28 години? Такива "успешни" бизнесмени, лисиците ги надушват и ги удушават с шпагат . Най малкото щеше да познава половина от бръмчалките в предаването. От чалготеките и други долнопробни бардаци. И като му чух мечтите за следващите 10 години, ми стана ясно, че момчето още живее в фамилната панелка. А с това за формула едно писта в България си е направо за лудницата. По скоро ще стане космонавт от колкото да построи писта в България. Алек все повече ми заприличва на между-селски шофьор от 80 години. Кара бабите на село а на стъклото отпред снимки на Си Си Кеч, Саманта Фокс и Сабрина. Тяхната фирма нали с това се занимава. А като знам колко трудно се намират шофьори може и да проработва.

Ама тоя не беше виждал жена до предаването, добре че го избраха, че да може да си навакса. Само да си направи тестове, че не се знае след толко мляскане с тия употребени лелички

Прилича ми на селски бик за разплод,сред разгонени крави безсрамно показващи "прелестите" си пред цяла България.

Моля ви се внимавайте каква интимност ще покажете, че не съм сигурден дали драгите зрители ще могат да го понесат :)

Споко, няма да е секс, който иска да кълве на тази кука, хахаха. Най много да се нацелуват по сценарий

изтрихте коментара. Кое не беше истина?????????????????

Сладкият той, кой ще се занимаваш точно с твоя коментар и евентуалната му неистинност. Айде малко е информирай как автоматично се трият коментари, съдържащи определени думи. Каква мръсна думичка ти се изплъзна, мило?

Не знам за играта - сладко или гнусно Но това предаване определено е повече от гнусно