В търсене на новия "глас на България" като част от треньорския екип в 7 сезон, който ще се излъчи през пролетта на 2020г., ще се впусне Владимир Ампов-Графа.

Един от най-успешните и популярни изпълнители, и музикални продуценти у нас, ще седне на въртящия се стол в шоуто за 4-и пореден път. Графа вече има една титла от "Гласът на България", след като в 6 сезон победител стана Атанас Каталиев от неговия отбор и така отне титлата от Иван Лечев. Графа ще седне на въртящия се стол с амбицията да докаже, че в неговия отбор са истинските и големи звезди в любимото музикално шоу на България.

"Очаквам го с трепет. Със сигурност ще бъде поредният силен сезон на шоуто с много талантливи участници. Нямам търпение" - заяви Графа в предаването "Тази сутрин", където гостува и по повод телевизионната премиера на видеоклипа "Страничен наблюдател".

Графа стартира кариерата си на 10-годишна възраст и зад гърба си има 13 албума, последният от които "Страничен наблюдател" излиза тази година. През годините изпълнителят, продуцент и композитор има над 20 номер едно сингли, 10 от които са излъчени от MTV Europe, самостоятелен концерт в най-голямата българска зала "Арена Армеец", няколко концерта в Зала 1 на НДК, множество турнета в България и чужбина. Печели над 40 награди в професионалната си кариера, част от които са за "Най-добър изпълнител", "Най-добър албум", "Най-добра песен", "Най-добър композитор" и "Най-добър текст". Пише музика и текстове за някои от най-актуалните изпълнители на българската музикална сцена като Михаела Филева, Мария Илиева, Любо Киров, VenZy, Прея, Руши Видинлиев и много други. Като композитор е автор и на музиката на няколко театрални пиеси, сред които са "12-а нощ", "Ръгби" и други.

Графа е управляващ партньор и музикален продуцент на един от най-успешните музикални лейбъли в България - Монте Мюзик, с който подписват много от младите звезди на родната ни сцена.