Тази неделя от 20:00 часа по bTV осем нови двойки страхотни участници ще се изправят едни срещу други на голямата сцена на "Гласът на България" в изключителни, емоционални и зрелищни вокални битки в новия епизод на музикалното шоу.

В разгара на един от най-вълнуващите етапи в него, в пряк вокален двубой ще застанат едни от най-ярките участници този сезон. Те ще си раздадат "истински музикални шамари", както ще определи някои от битките самата DARA, и ще представят брилянтни концертни изпълнения на световно ниво.

От отбора на Миро в "артистична битка с мачете" ще се изправят огнените Бойка Щерева и Денис Потреваев, и безкомпромисните Надежда  Ковачева и Памела Меган Апси. От отбор DARA зрителите ще се насладят на вълшебните изпълнения на двамата бургазлии - Александра Георгиева и Теодор Хараламбиев, както и на Цветомира Тодорова и Северин Георгиев.

От отбора на Мария Илиева сцената ще разлюлеят гласовитите и емоционални Арика Адамс и Николай Бакалов, а Мария Стефанова и Александра Борисова ще представят уникално фолклорно изпълнение. Отборът на Мастър Лечев ще скочи през глава в изключителни и наелектризиращи рок битки между Александър Симеонов и Константин Кацаров, и Преслава Великова и Мартин Събков.

Снимка: bTV

Едни от най-известните и обичани хитове на Bruno Mars, Emeli Sande, Подуене блус бенд, Jessie J, Aretha Franklin, Maneskin, Тони, както и една от най-красивите български фолклорни песни, ще звучат в завладяващи варианти в неделя вечер от 20:00 ч по bTV. С огромна енергия и изключителен хъс за победа, участниците обещават да докоснат всички в залата и пред екраните с невероятните си музикални изпълнения.

Трудни избори очакват четиримата треньори след всеки от двубоите на сцената, а още по-сложен ще бъде той за DARA, Мария Илиева и Иван Лечев, които вече се възползваха от новото правило по случай десетия сезон на "Гласът на България" - правото на "спасение".

Още в първия епизод на вокалните двубои всеки от тях успя да "спаси" и двамата си изпълнители в най-равностойната и силна битка в своя отбор. Единственият, който все още има право на "спасение", е Миро. Той, разбира се, ще се опита възможно по-дълго да запази този "коз" в ръцете си, а дали и кога ще му се наложи да прибегне до него - зрителите ще разберат съвсем скоро.

Снимка: bTV

Какво ще се случи и в бекстейдж, където в края на миналия епизод на "горещите столове" останаха изключителни "откраднати" участници  - Орфи, Мирейн, Бояна Карпатова и Жулиено Емилов, и ще успеят ли те да запазят местата си  в шоуто - ще стане ясно в новия епизод.

Предстоят истински вълнуващи вокални двубои, пълни с невероятни емоции, страхотно настроение, неочаквани обрати и красива музика - в неделя от 20:00 ч. по bTV, а повече новини около треньорите и участниците в "Гласът на България" следете на glasat.btv.bg.