Една по-различна любовна история, разказана в 26 вълнуващи епизода, очаква зрителите на bTV Lady в новия сериал "Когато я обичаш" от 2022 година, който тръгва от 2 февруари (четвъртък).

Поредицата с участието на популярните турски актьори Алперен Дуймаз и Бюшра Девели ще върви всяка делнична вечер от 21 ч. в ефира на семейния канал, а абонатите на видео платформата VOYO могат да проследят сериите в аванс.

Снимка: bTV Lady

Историята

Зейнеп (Бюшра Девели) се омъжва за студентската си любов Октай (Гьоркем Севиндик), но няколко години по-късно открива, че той ѝ изневерява. Огорчена, тя прекратява брака им и започва да отглежда и издържа сама двете им деца. Зейнеп губи вяра в мъжете и затваря сърцето си за нова любов, докато един ден пътят ѝ не се пресича с този на успешния мениджър Кенан (Алперен Дуймаз). Той също изпитва недоверие към жените и е подозрителен към намеренията им, но възгледите му се променят след запознанството му със самотната майка.

Снимка: bTV Lady

Пътят към любовта им обаче се оказва трънлив и осеян с перипетии, тъй като користната Йелда (Ясемин Алън) вече е набелязала Кенан и възнамерява на всяка цена да се омъжи за него. От друга страна, щом Октай разбира, че Зейнеп отново е на крилете на любовта, се зарича да си я върне обратно с цената на всичко.

За сериала

"Когато я обичаш" събира на екран звездите на турското кино Алперен Дуймаз ("Ирония на съдбата", "Горчива любов"), Бюшра Девели ("Божествено"), Ясемин Аллен ("Милост", "Божествено") и Гьоркем Севиндик. Бутиковият сериал стартира през 2022 г. в една от най-големите видео платформи beiN CONNECT, където за отрицателно време се превръща в най-предпочитаното и харесвано заглавие. Телевизионната критика в Турция определя "Когато я обичаш" като една от най-добре разказаните житейски истории, поднесена в новаторски за южната ни съседка формат.

Снимка: bTV Lady