Заплетен любовен четириъгълник в новия сериал "Когато я обичаш"

Телевизионната критика в Турция го определя като една от най-добре разказаните житейски истории, поднесена в новаторски за южната ни съседка формат

Обратно в новината

Коментари - Заплетен любовен четириъгълник в новия сериал "Когато я обичаш" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в пъти по доб и са от българските

Потурчихате без да усетиш с тези труски сериалчета.... Каква селтура, какви 5 лева беееее

"Как закалялась сталь". Иначе жална България с тези руски петоколонници. Когато започнат да излъчват украинския филм "Папик" вместо "Листопад".... тогава ще цъфне България.

Смотаняци, стига сте заливали България с тези турски бози, стигаааа

Важното е рогата им да стоят красиво на екрана.

Алперен Дуймаз. Бях влюбена в него.

Спомням си с умиление времето преди 15-на години ... даваха Перла или Листопад - първият турски сериал в българския национален ефир. Станеш сутрин, тръгнеш за работа, минеш да си купиш закуска - продавачките говорят за сериала, отидеш на автобусната спирка - и там това, прибираш се вечер - кварталните баби са окупирали пейките пред блока и обсъждат Перлата ... И аз си мисля как ще минат месец-два-три, ще свършат сериите и ще се приключи. А то било само началото ... какъв наивник съм бил на млади години!

Подобно нещо преживях и аз. Преди 15.ина години в автобуса една жена разправяше история за случващото се с някаква според мене нейна позната, за отношенията и със съпруга, със семейството му, за приятелки предателки, за конкретни случки. Имаше толкова интерес и съпричастност. Какво беше учудването ми, когато осъзнах, че разксзва турски сериал. А сега в определени часове не можеш да се обадиш на някои хора, които са заети ,, да СИ гледат сериала,,

Помой спомен от към 2 г в бг ефира се върти някакъв тъп турски сериал тип сързост и красота. Две бивши съпруги правеха баклава с разслабително за президента. Ашколсун!

Защо заплетен любовен четириъгълник е коректен израз, а групов секс не е

не е корктно, щото в първия случай някои от страните в четириъгълника не присъстват в действието, дори не са наясно, че става некъв екшън с другите, а във втория случай всички участват в купом и по равно в мелето , в реално време и пространство. Да знаеш, че да не останш изннадан/а и излъган/а

Нямам нищо против турците ама тези в Турция като че ли не са толкова белокожи

така прословутата организация СЕМ трябва да се намесва категорично и подобни сапунки от Турция, Индия и прочие да се изхвърлят от БГ ефира.

Най важната новина в ,,културмия,, раздел нс дир. Изкарана в червено каре и единствена на първата страница, поне при мене. Затова ли имаме Левски, Ботев, български възрожденци и революционери? Но пък си имаме сега ДОГАН.

Без забрадка (Тя) и без коран в ръката (Той) не е вярно. Турци в Турция.

С тия турски бози народа ни съвсем ще оглупее! Това значи, че вотата на ГЕРБ и ДПС ще се вдигне! Ужас!

Поредната тъпотия за малоумници!

Страшно е колко мнпго са тези малоумници, дори уж,,образовани,,