"Жената чудо 1984", който излезе едновременно на стрийминг платформа и по кината, успя да регистрира най-добър дебют в бокс-офиса в САЩ в условията на пандемия, като набра 16,7 милиона долара в коледния уикенд.

Приходите са бледи на фона на обичайните успехи в коледния уикенд в други години, когато кината обичайно са препълнени и приходите са най-добрите за цялата година. 

През 2019 г. "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" набра повече от 32 милиона долара само за първия ден на Коледа. Едва 35 на сто от киносалоните в Северна Америка в момента работят, сочат данни на компания "Комскор".

От компания "Warner Bros." обаче празнуват успеха на продукцията, която излезе едновременно в 2150 кина и подобри приходите от около 10 милиона долара в Северна Америка на "Тенет".

"Жената чудо 1984" събра допълнително 19,4 милиона долара от международните пазари, където излезе седмица по-рано. Досега приходите от продукцията на режисьорката Пати Дженкинс с Гал Гадот в главната роля инкасира 85 милиона долара приходи в световен мащаб, предава БТА. Студиото предизвика критики с решението си да пуска премиерите си и на стрийминг платформа, и в кината, като режисьорът на "Тенет" Кристофър Нолан бе най-остър в определението си, че това е "пълна каша".

"Universal Pictures" пуснаха "Новини от света" с Том Ханкс само в кината. Студиото се договори с разпространителите премиерните му продукции да се въртят на голям екран максимум седемнадесет дни и след това да се излъчват на видео до поискване. "Новини от света" набра 2,4 милиона долара от кината в САЩ.