17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледайте по-добре другия голям филм, който излезе за Коледа: SOUL - на Pixar. Колкото и да мразя прехвалените Пиксар - този определено е от добрите им филми. И много красив. И въпреки, че е може би първата анимация с почти изцяло черни герои, афроамериканци - това изобщо не ме подразни, явно не е имало евтина пропаганда. Ако пък случайно харесвате джаз (аз извън филмите - НЕ харесвам) - филмът е задължителен! :)

Хахаха, Замундаджиите - налазвайте да критикувате! :) От друга страна, точно този филм ми хареса САМО защото киното тази година (и кой знае колко още) е унищожено - така че самото появяване на голям комерсиален филм си е радост. Като Тенет и Мулан есента - но и те бяха скапани, че и неприятни за гледане... Колегата много правилно го е описал по-долу: еврейска пропаганда със сюжет за петгодишни.

Малко по-пресилено е представянето. Безспорно има ефекти, но нещо липсва на филма. Успех на главната актриса, старае се момичето.

То така ако продължи , киното ще умре....

Много малоумен сюжет. Камък изпълняващ желания? Верно? И Жената Чудо, дето в предния филм, в който действието се развива по-късно казва, че до този момент се е била крила, а в този филм хвърчи из МОЛ-а и бие крадци със супер сили и вълшебното въже? И всички бели мъже, без Голямата Любов, са лоши ??? Верно???? И героя на ПЕдро Паскал е лош, ама той е латино? Няма проблем - лош е, щото като малък БЕЛИТЕ мъже са го направили лош! После арабелките строят стена и отрязват достъпа на бедните и онеправдани? Прилича малко на стените дето ги строят израелците ... ама в случая лошите араби го правят! Те и без това повечето зрители не знаят какво е в реалния свят. Гал Гадот - бивша мис Израел и бивша войничка в тамошната армия, изтребва зли арабелки. Масово се пишат коментари как филма е супер, как им бил харесал, как биха го гледали отново, как това е любимия им филм ... което не говори добре за интелекта на пишещите го, щото те буквално го пишат за всеки нов филм. Ако всеки нов филм ти е любим ... малко тъпо. И накрая не можеш да критикуваш филма, ако имаш по-голяма аудиенция, щото главния герой е еврейка, а режисьор е жена ...

Едно време имаше по-филмите поне един здравеняк със здрави бицепси (за екшън филмите говоря). Сега има красиви летящи жени с големи сиси и светещи въжета и само дебили. Няма кой да ме накара да гледам тоя бълвоч

Поостаряла новина

Гледахме го. Плява. То срам за средно интелигентен зрител. Дори безплатно не щем.

Не е вярно това, хората вече са отвратени от такива бози. Но на фона на другите бози в кино салоните - да, може би е най-гледаната, просто щото няма алтернативи. Останалите ще си гледат удома старите записи на Гладиатор или Властелина на пръстените.

Толкова много филми си отложиха премиерите поради ограничителните мерки срещу корона вируса, че киното в момента е в кома. Фактът, че най-накрая са пуснали високобюджетна продукция със сигурност е накарала масовите киномани да отидат. Защото когато вложиш 200 000 000 във филм, някакси се надяваш да си върнеш вложението, а дори и на печалба, макар че в тези времена повече ги е страх не дали ще са на печалба, а да не се окаже финансова катастрофа.

Arcadium

Пълна лъжа. Поредната поръчка да възхваляват един от най-безсмислените филми.

Таз гадина Гал Гадот била мното секси бе

Момичето си е красиво и предполагам с добър характер, но да си мислиш за секс нещо трябва да ти хлопа дъската.

Оле майко - ти май не си говорила с мъж през живота си? :)

Имаш предвид - за еврейка? ;)