Горещи, полуголи женски тела се разщъкаха из "Фермата" за радост на мъжете в риалитито. Облечени в оскъдни бански, красавиците от "Елбетица" демонстрираха отлична форма край басейна в стопанството и рязко повдигнаха настроението в отбора.

Атлетичната актрисата Валерия, която е прекарала над петнадесет години от живота си в залата по художествена гимнастика, събра погледите, след като скочи с шпагат в басейна.

Достойна нейна конкуренция бяха изящната балерина Мартина и актрисата Присияна, която поддържа тялото си с йога. Във водата с едни гърди напред изпъкна продавачката на цветя Емилия. Тя не крие, че си е слагала силикон.

Валерия

Снимка: bTV

Край басейна отбор "Елбетица" отпразнува шумно победата си в тежка битка срещу конкурентния тим "Канатица", с която си осигури още една седмица сред удобствата на "рая". По време на сблъсъка участниците трябваше да опъват въжета, за да задържат високо казан пълен с камъни.

След повече от час ръцете им станаха целите в мехури и мазоли. "Елбетица" обаче удържаха по-дълго и победиха, а червеният отбор се завърна в мизерните условия на "ада" и потъна в отчаяние.

Емилия

Снимка: bTV

Присияна

Снимка: bTV