Мощна вълна от женско недоволство се надигна във "Фермата". Красивите момичета от "Елбетица" набраха жестоко на лидера на отбора Петър, когото до този момент следваха безропотно. След повече от месец в риалитито те решиха, че актьорът ги е подхлъзнал, превърнал ги е в "пешки" и ще ги изгори като "бушони", за да се добере до финала.

"Не си изиграхме хич добре картите. Жените по-лесно се манипулират и имат нужда от мъж, който да ги успокоява. А Петър правеше точно това", анализира ситуацята гимнастичката Валерия.

"Сега пешките ще трябва да направят място на царя", допълни балерината Мартина.

Финтнес треньорката Ния им предложи да създадат женска коалиция, а към нея се присъедини актрисата Присияна. Все още не е ясно дали в заверата ще влязат продавачката на цветя Еми и цигуларката Линда, които продължават да са лоялни към Петър.

Петър

Снимка: bTV

Напрежението в "Елбетица" клокочи, откакто сръчният и борбен Сергей напусна отбора и се присъедини към конкурентния "Канатица". Дизайнерът направи маневрата в знак на протест срещу авторитарното, според него, поведение на Петър.

След неговия трансфер силата в зеления тим намаля, а липсата на тестостерон започна да се усеща в битките. Въпреки че се страхуват от мъжката хегемония и се чувстват в капана на Петър, жените от "Елбетица" още не смеят да му се противопоставят открито, защото той е стратег, работи здраво в стопанството и се справя перфектно на Арената.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО