Пълно унижение претърпяха здравеняците от риалитито "Фермата", при това не от кого да е, а от най-подценявания и осмиван състезател. В първата битка за имунитет от дуел мускулестите мъжаги паднаха безславно от йогата Илиян, който изглежда два пъти по-кльощав от тях и проповядва хранене с прана - енергия от слънцето. Въпреки че не даваше заявка за победа, аскетът показа по-голяма бързина, сила и издръжливост от наперените си конкуренти.

По бели гащи и бос, Илиян изхвърли 400 килограма сено от кошарата, след което, с абсолютна лекота, се изкачи по 4-метрово въже - задача, с която само още един от останалите фермери се справи. Безапелационната му победа и извоюваният имунитет засрамиха самоуверените му съперници. Пилотът Петър и строителният предприемач Мирослав решиха да последват примера му, като намалят порциите и правят асани.

Снимка: bTV

"Показах какво може да се постигне без ядене, с медитация и спокойствие", триумфира йогата. След като видя Илиян в екшън, първият дуелист на седмицата - адвокатът Асен, го определи като един от най-трудните опоненти в шоуто.

Снимка: bTV