В задушевната обстановка на Radio Café за първи път прозвуча деюбтната песен на Monyx,  придружена от стилен видеоклип и бурните аплодисменти на гостите Елица и Стоян, Камелия Тодорова, Орлин Павлов, Калин Вельов, певицата Тони, приятели и фенове на музиканта.

Промото започна с излизането на сцената на шефовете на музикалната компания, издател на Monyx -  Графа и Магдалена Сотирова от Монте Мюзик, които определиха проекта като смел, изключително професионален и класен и изразиха надежда, че медиите ще го оценят и подкрепят, така че да достигне до българската публика.

Пред гостите Мonyx сподели как се е родила идеята да започне и да пее – „Бяхме се събрали голяма компания пред караваната на Калин Вельов на къмпинг „Смокиня” и изведнъж Калин ме попита защо не започна да пея. Посмяхме се, но после и аз се замислих. Така си роди Monyx.

 „Coffee Is Over” е изцяло авторска парче по музика на самия изпълнител. За текста Monyx се доверява на Христо Христов (китарист на група ПИФ), който успява да опише личните му преживявания в песента. За аранжимента работи съвместно с пиaниста Мартин Стоянов и барабаниста Стефан Цеков. Режисьор на видеото е Адриана Янкулова, а главната героиня е младата актриса Радина Кърджилова.

След премиерното излъчване на “Coffee Is Over”,  Мonyx и неговата група забиха на живо.

Вижте клипа тук >>


Вижте снимки от промоцията >>