Коледните и Новогодишните празници винаги провокират в дамите желанието да се разкрасят, да облекат най-красивите си дрехи, да сложат най-хубавия си грим, най-любимия си парфюм и да бъдат забелязани не само от мъжа до себе си, но от всички присъстващи на семейната вечеря или на коледното и новогодишно тържество.

Изглеждайки добре, дамите винаги и се чувстват добре. Ето на какво да заложите, когато искате да сте перфектни в празничните дни и вечери.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Опитайте с червено червило

Да, носенето на червено червило е смело и провокативно. Но кога да си сложите такова, ако не сега, ако не на Коледа?

Специалистите по грима отбелязват, че червеното червило прави кожата на лицето ви да изглежда по-светла, а зъбите - по-бели. Гримьорката Лиса Стори, която работи с Натали Портман, съветва дамите да нанасят три слоя червено червило със специална четка за най-ярък ефект.

Блясък от горе до долу

Кърпичките за тен могат да ви осигурят този ефект, а резултатът да бъде толкова естествен, че хората да си помислят, че току-що се връщате от почивка, където сте събирали слънчеви лъчи на плажа.

Открийте перфектния хайлайтър за вас

Някои хайлайтъри изглеждат прекалено силни, а други пък изобщо не се забелязват. Изберете този, който най-добре подхожда на тена на лицето ви.

Използвайте основа за грим

Добрата основа прикрива несъвършенствата, порите, бръчките и е идеална за празниците, тъй като запазва грима в перфектния му вид в продължение на часове.

Дипика Падуконе

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Диадема

Този аксесоар е много актуален в момента и дава допълнителен акцент на визията на всяка дама. Може да се носи с пусната коса или с кок.

Малко празничен аромат

Сега е моментът да си купите или някой да ви подари любимия ви парфюм. Той ще бъде най-хубавото допълнение към празничната ви визия.

Снимка: tzoni_nails - Официална страница в Инстаграм

Блясък и по ноктите

Не се колебайте да внесете празничното настроение и в маникюра си. Опитайте нещо различно, по-цветно и блестящо.