В модерния свят, в който живеем, личната грижа за здравето, красотата и балансирания начин на живот се превръщат в основни елементи за пълноценното ни ежедневие. Днес достъпът до информация и съвети в тази насока е практически неограничен, но вместо това да ни помага, прави още по-трудно отсяването на полезното и достоверното съдържание.

Тази година на помощ идва новото онлайн списание на dm за здраве, красота и лайфстайл - ACTIVE BEAUTY. Медията предлага изчерпателно и различно съдържание с амбицията да се превърне в любима за читателите дестинация по всички въпроси, свързани с грижата за себе си, партньора и семейството.

ACTIVE BEAUTY има богата библиотека от вече над 300 полезни статии в различните категории и тази бройка расте всяка седмица с нови актуални публикации, съвети и ресурси - от въпроси за здравето и външния вид, през спорт, рецепти, семейство, личностно развитие и душевен баланс, мода и стил, устойчив начин на живот и много други.

В секцията със здравни теми ни чака богато разнообразие от материали, представящи различни спортове и как да извлечем максимума от тях, здравни въпроси, съвети за начина ни на хранене.

Как HIIT тренировката може да ни вкара във форма за плажа

По темата за красотата ще намерите статии със съвети и идеи за грим, маникюр, рутина и специална грижа за кожа и коса. Лайфстайл секцията разглежда разнообразни аспекти на балансирания и щастлив живот - от психология и личностно развитие, през практични съвети за по-добре организирано ежедневие, до модни идеи и кулинарни вдъхновения.

Капсулен гардероб

Много полезна и любопитна е категорията Семейство, в която има всичко за бременността и раждането, отглеждането на бебето и детето, психология и възпитание, осъзнато родителство.

Как да научим децата да помагат в домакинството

Зад списанието стои авторитетът на любима и утвърдена марка за красота и здраве - dm. Първото принт списание ACTIVE BEAUTY излиза за пръв път в Австрия преди 20 години, като днес неговата печатна версия се разпространява в тираж от над 1 млн. копия в страната и е най-четеното австрийско женско издание. У нас списанието е само дигитално и предоставя на читателите инструментите, от които се нуждаят, за да направят информиран избор за здравословен, пълноценен и красив живот.

Освен експертни съвети за красота и здраве, в списанието са поместени и ценна информация и препоръки за избора и употребата на продукти, които читателите могат да открият в магазините на dm. Компанията разполага с едно от най-богатите портфолиа от продукти за лична грижа и често изненадва своите клиенти с нови и интересни предложения. Включването на допълнително представяне за тях в списанието, анализът на тенденциите и изчерпателните ръководства е едно от ценните предимства на медията, тъй като днес потребителите все повече се интересуват от състава на продуктите, които използват, и държат да направят информиран избор.

В онлайн списанието, например, ще открием точни и лесни за следване съвети за дълготраен грим през лятото, като към тях са включени и конкретни предложения за продукти, които ще ни помогнат за това. Край на лутането из щандовете и в онлайн магазина.

Специално място в ACTIVE BEAUTY заема секцията за игри с награди, в която влизат най-актуалните изненади за клиентите и приятелите на dm. А за любителите на астрологията в Хороскоп - всеки месец може да видим какво да очакваме за своята зодия.

От подредбата на магазините си, през подготовката на съдържанието за всяка една кампания или канал, dm винаги се стреми да подчертае своята близост до клиентите си. ACTIVE BEAUTY е още една стъпка в тази посока и демонстрира ангажимента на марката към това не само да предлага качествени продукти, но и такива, съобразени с индивидуалните нужди на всеки.

Снимка: iStock by Getty Images


*Материалът е изготвен със съдействието на dm и съдържа продуктово позициониране.