Go Guide - верният приятел на всички градски хора, който показва най-доброто от родната кулинарна и парти сцена, вече има нов облик. С излизането на юнското издание на списанието, с номер 218 в историята на градския гид, медията придобива външен вид, преобразен в унисон с постоянно променящата се и бързо развиващата се среда. Същият любим гайд вече е с дизайн, който още по-добре подчертава индивидуалността му - да бъде спътник в градските приключения и в търсенията "кой, какво, защо". Наред с добре познатите на аудиторията маршрути със заведения, нови места и селекции с актуални за сезона продукти, новите дрехи на Guide-a обличат и рубриките на списанието, част от които са срещите с Local хората на София, интервютата в частта Go Guest, темите за любов и връзки, историите на запомнящи се личности и препоръките за филми, кино и музика.

Снимка: Go Guide

Go Guide, който остава разпознаваем с червено-бялото си лого, може да бъде намерен в по-добрите барове, ресторанти, клубове и магазини в София. Летните броеве на списанието, пък се разпространяват също в Пловдив и по Северното, и Южното Черноморие. И тази година, в месеците от юни до август, Go Guide ще предложи на читателите си селекции с актуалните места не само в столицата, но и на морето.

Снимка: Go Guide

От 2005 насам са излезли 218 книжки, между кориците на всяка от които е имало стотици страници събития, заведения, интервюта, инициативи, дестинации, филмови и книжни селекции, както и creme de la creme от всичко, което ни заобикаля. Предстоящите обещават да бъдат още по-креативни, по-забавни, но стилни и подчертаващи най-добрите страни на всички включени неща, които градските изследователи обожават.

Съдържанието на Go Guide е онлайн в сайта goguide.bg. Следете всичко най-актуално първо в Instagram и Facebook.

Снимка: Go Guide