Пролетта вече наближава, а с нея и слънчевите дни. Чудите ли се какви продукти да изберете за грижа за кожата си в топлите месеци? Не е тайна, че силното слънце изтощава кожата, причинява пигментни петна и повече фини бръчици по нея.

Laboratorios BABÉ имат решение по този въпрос за вас. Те произвеждат нежна козметика не само за лице. BABÉ е компания за дермокозметика, основана от двама фармацевти, започва дейността си през 1994 г. във Валенсия и още от самото начало превръща в своя мисия грижата за здрава кожа.

Компанията използва висококачествени активни съставки в своите продукти, чиито формули се разработват от квалифицирани дерматолози, педиатри и фармацевти. Продуктите от серията Iqualogy White съдържат активни съставки, които предотвратяват образуването на пигментни петна и спомагат за уеднаквяване на тена. Възвръщат естествения блясък на изтощената кожа.

Депигментиращият концентриран серум за изравняване на тена на лицето е иновативен продукт с огромен ефект. Както показва и името му, той коригира неравномерния тен на кожата на лицето и предотвратява появата на нови пигментни петна. Така кожата на лицето отново засиява, придобива естествен блясък и красота. Депигментиращият концентриран серум за изравняване на тена е подходящ за кожа, предразположена към хиперпигментация, а още по-хубавото е, че може да се използва всеки ден от годината, тъй като не е фоточувствителен.

Депигментиращ, концентриран серум за изравняване на тена

Снимка: Laboratorios BABÉ

Вероятно сте любопитни да разберете какви са основните съставки на този иновативен продукт - повечето са натурални и естествени, с доказано добро действие върху кожата на лицето. Депигментиращият концентриран серум за изравняване на тена съдържа меланин, извлечен от морски водорасли, витамин В3, Hydroxytyrosol - силен естествен антиоксидант, извлечен от маслиново растение, White 360° - активен комплекс от грахов екстракт, витамин Е и млечна киселина. Безупречната комбинация от тези съставки елиминира пигментирането на кожата и изравнява естествения тен, възстановява и изсветлява кожата, без да я дразни. А вие все повече ще харесвате отражението си в огледалото, използвайки го ден след ден.

Другият продукт от тази серия на Laboratorios BABÉ е хидратиращият флуид, който изравнява тена на лицето. Той е подходящ за смесена и мазна кожа, абсорбира се бързо и хидратира кожата в дълбочина. Специалистите са изработили тази формула, за да озарява, освежава и възвръща естествения блясък на кожата. Също така хидратиращият флуид осигурява дълбока хидратация, премахва дразнещото и характерно за мазната кожа лъщене, защото нежно я матира, без да я дразни. В този високоиновативен продукт дерматолозите са включили глицерин, витамин В3, меланин, White 360° - активен комплекс от грахов екстракт, хидролизирани естери от жожоба и млечна киселина.

Хидратиращ флуид, който изравнява тена

Снимка: Laboratorios BABÉ

Затова не е изненада, че подобна комбинация от активни съставки е в състояние да поддържа естествената хидратация на кожата на лицето, да се справи с пигментирането и да създаде естествен тен на кожата, щадящо и нежно да я възстановява, да я изсветлява и матира, без да я дразни. Хидратиращият флуид, който изравнява тена на лицето, може да се прилага всеки ден, сутрин и вечер, след почистване на лицето. Приятната консистенция на продукта се нанася с леки масажиращи движения, до пълното му абсорбиране.

Продуктите от серията Iqualogy White на Laboratorios BABÉ са високотехнологични, но залагащи на изпитани съставки, с доказано възстановително въздействие върху кожата на лицето. Напълно може да им се доверите и съвсем бързо ще се уверите, че сте направили правилния избор за себе си. Кожата ви ще засияе с естествен блясък и красота, пигментните петна вече няма да ви дразнят, а тенът на лицето ви ще се уеднакви и няма да остане незабелязан.


Материалът е изготвен със съдействието на Laboratorios BABÉ.