Героят на днешния свят - това са жените, успяващи да се справят със забързаното ежедневие, множеството задачи на работното място, къщната работа, грижата за близките. Представителките на нежния пол се превръщат в истински Шива, за да преодолеят психическото и физическото напрежение, стреса, натоварването, и да бъдат винаги достойни майки, съпруги, приятелки и професионалисти.

Често обаче това непрестанно себераздаване отнема от личното време - това, в което една жена да се почувства като истинска дама, да задоволи нуждите и желанията си или просто да се поглези - както само тя заслужава след усилията, които ежедневно полага.

Снимка: iStock by Getty Images

Макар гравитиращите около нея многобройни задължения, всяка жена трябва да намери златния баланс, в който да не спира да се грижи и за себе си. Някои представителки на нежния пол се отдават на релакс вкъщи, други на разходка и шопинг с приятелки, а трети предпочитат да прекарат личното си време в спортни тренировки. Какъвто и да е изборът на дамите, те трябва винаги да се чувстват отлично в собственото си тяло.

Dove много добре разбира колко е важно за една жена кожата ѝ да бъде свежа през целия ден въпреки натовареното ежедневие, постоянното бързане и съчетаването на всички ангажименти, а особено и след затоплянето на времето, когато температурите са високи и е нормално по-обилното изпотяване.

Затова брандът се е погрижил да осигури истинска защита на представителките на нежния пол със специална патентована технология за тройно хидратиране на кожата, която лансира в новата си серия дезодоранти Dove Advanced Care.

Снимка: iStock by Getty Images

Най-ефективната антиперспирантна формула, създавана в продължение на 10 години

Новата уникална технология използва малки, по-стабилни и по-ефективни частици, които осигуряват 72 часа защита срещу изпотяване. Освен това Dove Advanced Care предлага още повече грижа за подмишниците, дори и след бръснене, спрямо добре познатата досега формула, която съдържа ¼ хидратантен крем.

Патентованата технология на Dove гарантира по-малко раздразнения макар по-ефективната си антиперспирантна защита. Сравнен с други марки дезодоранти, продуктът от новата серия е с 50% по-малко частици, които биха раздразнили кожата, както и с 2 пъти повече съставки, които осигуряват пълноценна грижа за нейната хидратация.

Дезодорантът Dove Advanced Care дори надминава сегашните дезодоранти на бранда, като съдържа с 23% повече частици, спомагащи за здрава и красива кожа. Освен това в продукта на Dove има 0% алкохол. А за петна по дрехите не може да става и дума.

В търговската мрежа ще е разпознаваем с новата си опаковка, на която са обозначени всичките му предимства пред другите продукти от този тип, както и вариантите на аромати, които да бъдат предпочетени и подбрани по индивидуалния вкус на клиента.

Снимка: Dove

И още няколко съвета от нас...

За да се чувствате комфортно винаги в кожата си, но и да съчетавате всички задължения, без да пренебрегвате личното си време, в допълнение към дезодоранта Dove Advanced Care ние ви препоръчваме:

  • Ако обичате да спортувате, подберете правилния спорт за вас. Ако ходенето на фитнес ви се струва скучно и го правите насила, защото "така е правилно", то по-добре се захванете с друга физическа дейност. Ако обичате да танцувате или пък упражненията на музика с вдъхновяващ треньор ви доставят по-голямо удоволствие, не се колебайте да се запишете на тях. Това в голяма степен ще ви помогне да се освободите от напрежението с нещо, което истински ви носи удоволствие. А с дезодоранта от новата серия на Dove няма и да се притеснявате, че сте се изпотили.

Снимка: iStock by Getty Images

  • Комбинирайте любимите си занимания с любимите хора. Така ще съчетавате полезното с приятното и няма да има сърдити, че сте решили да се отдадете на нещата, които ви успокояват.
  • Бъдете винаги уверена. Независимо кой какво мисли и коментира, най-важно е как вие се чувствате в собствената си кожа. Личният комфорт винаги е по-важен от хорското мнение.

 

*Материалът съдържа продуктово позициониране на Dove