Източници, близки до семейството, споделят пред американски медии, че причина за проблемите е алкохолната зависимост на Тот. Напоследък той висял постоянно по баровете, пише БГНЕС.

Вижте снимки на Рийз и семейството й >>


"Джим е голям поклонник на "щастливите алкохолни часове". Няколко пъти седмично прекарва в баровете, за да гледа спорт", разказва близък до двойката.

По думите му Тот започвал с бира, а после "удрял" още няколко чашки твърд алкохол. След това ставал твърде агресивен и започвал да крещи.

Половинката на актрисата отдавна посяга към чашката. Преди няколко години бе арестуван за шофиране в пияно състояние. В колата беше и Рийз, която пък бе задържана за нарушаване на обществения ред, защото вдигнала скандал на полицаите.

"Г-жа Уидърспуун се провеси през прозореца (на колата - бел. ред.) и каза, че не вярва, че съм истински полицай. Казах й да седне и да мълчи. Г-жа Уидърспуун ме попита: "Знаете ли името ми?". Отговорих: "Не, няма нужда да знам името ви", а тя каза: "Е, сега ще разберете коя съм. Ще ви дават по новините", пише в доклада на един от униформените за инцидента.

Рийз и холивудският агент са женени от март 2011 г. и имат 2-годишен син Тенеси. При тях живеят Ава (15) и Дийкън (11) от брака на актрисата с Райън Филип.

В близките седмици стана ясно, че няколко звездни двойки се разделят. Като че ли "крак повлякоха" Бен Афлек и Дженифър Гарнър, който официално потвърдиха новините в медии, че прекратяват 10-годишния си семеен живот.

Вижте снимки на Бен и Дженифър >>

Сред останалите по-известни двойки, който се развеждат, са 47-годишната актриса Джулия Робъртс и 46-годишният кинооператор Даниел Модър. Бракът им издържа 13 години.

Снимки на Джулия и Даниел >>

Американската певица Гуен Стефани (45) и британският китарист Гевин Росдейл (49) също подадоха молба за развод след близо 13 години брак. Гуен първа се решила на крайното решение заради изневяра на мъжа си.

Снимки на Гуен и Гевин  >>

Медии писаха, че 48-годишната актриса Хали Бери и Оливие Мартинес (49) са пред раздяла пък заради буйния нрав на французина.

Снимки на Хали и Оливие >>