Рийз Уидърспуун пред развод заради пияния Джим

Семейството на Рийз Уидърспуун (39) преживява криза и актрисата е на път да се раздели с мъжа си Джим Тот, с когото има 4-годишен брак.

Обратно в новината

Коментари - Рийз Уидърспуун пред развод заради пияния Джим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една. Доста. Грозновата. Жена. Разбирам го тот

Редакторите, идиомите не се слагат в кавички! Младата журналистическа смяна поголовно е скарана с българския.

Рийз, вземи мен! На мен ми стига само това да съм между бедрата ти!

Колко ли трябва да си застрелян, че да имаш подобна жена и да пиеш...

един път

Естествената реакция на всеки, който е женен за Ориз Ударисапун, е да се напие.

Е, сигурно, не може да я търпи, когато е трезвен и гледа да се ''гипсира'' : )

Що пък да са повлекли крак Дженифър и Бен, преди тях не се ли развеждаха?

Не бе, Кобилкина повлече крак. И оттам всичките й пациенти...

Aко, бракът пречи на пиенето,.../спираш/ разваляш брака! ;)

Тоя пич се напива много лошо, тъй като пие неправилно. Как може да започнеш с бира, а след това да минеш на твърдо? За да се напиеш добре, трябва да започнеш с концентрата. Всъщност има ли разлика между "добре" и "лошо се напих"? Няма особена, с изключение на това, че при "лошото" на другия ден се виждаш във вестниците, а също така може да ти коства и брака.

Може би зависи от намерението, с което си отишъл в бара. Ако си отишъл, за да се напиеш "лошо" - почваш с бирата. Ако искаш да се нагласиш "добре" - почваш с концентрата.... Резултатът все е "мат", но после ако си спомняш нещо, е полезно при оправдаването.

дай на глупака пари и/или власт и му гледай сеира...

По принцип си прав. Но този момък не е станал началник на отдел в държавната администрация, а се е оженил за холивудска звезда... wrong address бих рекъл...

...знаеш ли ти коя съм, бе, долно ченге!!!

Вземе че смени алкохолика за трезвеник, той пък се окаже педофил и пак несходство в характерите! Освобождава от длъжност педофила за следващия по списък, той пък наркоман! Чии е проблема тогава, се пита в задачата!

Хахаха, тоя номер "Ти найш ли кой съм уе?!?" минава в БГ но не и в Америка очевидно: Г-жа Уидърспуун ме попита: "Знаете ли името ми?". Отговорих: "Не, няма нужда да знам името ви"

Алкохолът не прощава.

Всички се развеждат, само Гай Ричи се ожени.

Най-точния пич!

дано само и тая да не му изпие соса като кака Мадона, защото искаме още филми от пича !!!

Многото пари развалят човека,а малкото го правят звяр.

И докато цел живот се опитваш да уцелиш мерката, накрая земеш та пукнеш неоразмерен.

Е, госпожо Мишева, послушахте ме :) Списъче му е майката. Иначе няма оправия :) Преди си мислех, че правилното изписване на Reese Witherspoon е Rice With The Spoon, но китайците ме поправиха, че се ядял с клечки....

защо, Витхерспоон ли я бяха писали?? :)) както Уошингтън се пише по незнайни причини Вашингтон...

Не, просто като видях написано Reese Witherspoon реших, че някой се е объркал ;) Витхерспоон ще да е някой финландски кънкобегач, предполагам....

Хахахаа, свари ме неподготвена с " Витхерспоон"...:)))...благодаря, че ме разсмя ! А да попитам дали си чувал нещо за Ингуин Мастуин или Гунитие Полтру ?Аз имах честта да бъда информирана от националнота радио за тях преди 5-6 год. , лошото е ,че в къщи вече си ги наричаме по тоя начин...:)) Приятен ден, благодаря още веднъж за повода да се посмея от сърце !

Е, чак пък по незнайни причини се пишело "Вашингтон"! А по какви причини се пише напр "Bulgarie" , умнико? Или мислиш, че географията, познаването на света и умът на хората започват с тебе и с твоето произношение "Уошингтън"? Я иди поучи някого на запад как се казва едно друго в БГ, та да има за какво да се смеят хората.

Konstantin

Щот е братчед на Голмс и Ватсон, затова...

"както Уошингтън се пише по незнайни причини Вашингтон..". Ти шегуваш ли се или на сериозно? Да не би да искаш да кажеш. че ти и подкрепящите те по-долу смешковци произнасяте ЛАндЪн, МАсква, ПраХа, Пари и т. н.

"Преди си мислех, че правилното изписване на Reese Witherspoon е .....". Конфуций е казал, че мисленето без знание е опасно. Не се напъвай да мислиш , а просто виж как се пише . И не се прави на остроумен, защото си тъп.

Как кажеш - така че е! В нашия клас Конфуций нямаше, та не го познавам... А ти от злоба даже не си погледнал и ника как си изписвам. "Перн...", брато! Не "пери"! Съкратих го от "перничанец", защото е много дълго и ме мързеше да го изписвам... От такива злобстери като теб ми е писнало!

Да поканим човека на Слънчака да рахатяса!!!

Алкохолен туризъм + балконинг, викаш... И кака Рийс ще се оттърве еднаш и завинаги ;)

Сега ще настане една щастлива въртележка с размяна на бивши, после новосформираните двойки ще се заженят, а ние ще четем за хамерканските актьори, но все пак, по-добре те, отколкото родните чалгари - тези поне са по-далеч и можем да си ги попържваме на воля.

А, що бе. Я и тукашните редко ги пропускам.