Венчавката се състоя в храм „Успение Богородично“ в Несебър, където влюбените се врекоха във вярност пред сливенския митрополит Йоаникий и игумена на Бачковския манастир дядо Борис.

Булката бе в бяла рокля на стойност 50 хиляди лева, а младоженецът- в класически черен костюм, също дизайнерски, пишат от podtepeto.com. Алекс и Стайко бяха докарани до храма с черен Мерцедес, а зад тях се движеха родителите им. Хотелиерските босове се возиха в Бентли, наследникът им Владо Арабаджиев и половинката му Ралица Тошкова в Ауди А8, а собственикът на Винпром Карнобат и съпругата му - в Мерцедес. След церемонията в храма младоженците и гостите им се отправиха към Елените.

Видимо наедряло коремче се опита да скрие под скъпата си булчинска рокля милионерската щерка Алекс Арабаджиева. Красавицата е бременна в четвъртия месец. Много от гостите пожелаха на булката лека бременност и здрав наследник, а роднини бяха категорични - след първата рожба на Алекс и Стайко трябва да има поне още три.

В дълбока тайна се пазят подробностите около самото празненство в Елените снощи. Знае се само, че са се забавлявали около 350 души, а водещите на сватбеното парти са били Димитър Рачков и Мария Игнатова. Гост звездата, пяла на младоженците снощи, е била Ищар. На сцената са излезли солистът на Джипси Кингс, Азис и Преслава.